ΕΛΛΑΔΑ

Kρήτη: Δίωξη στον 15χρονο που άφησε έγκυο την 13χρονη αδερφή του

Kρήτη: Δίωξη στον 15χρονο που άφησε έγκυο την 13χρονη αδερφή του
PIXABAY

Δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για παράβαση του νόμου, που αφορά σε γενετήσιες πράξεις μεταξύ συγγενών άσκησε ο εισαγγελέας στον 15χρονο που είχε συνευρεθεί ερωτικά με την 13χρονη αδερφή του με αποτέλεσμα να μείνει έγκυος.

Όπως αποκάλυψε ο ο πρόεδρος αστυνομικών υπαλλήλων ΝΑ Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης στο Star, η 13χρονη έμεινε έγκυος από τον 15χρονο αδελφό της στο Ρέθυμνο και μάλιστα, οι δυο τους φέρονται να δηλώνουν ερωτευμένοι.

Όπως έγινε γνωστό, πριν από δύο εβδομάδες η 13χρονη από τη Βουλγαρία αποκάλυψε στη μητέρα της πως είχε κάποια συμπτώματα που την προβλημάτιζαν.

Η μητέρα της την πήγε στο νοσοκομείο και εκεί διαπιστώθηκε πως το κορίτσι βρισκόταν στον 7o μήνα της κύησης. Αμέσως ενημερώθηκε η ασφάλεια Ρεθύμνου και από την προανάκριση προέκυψε, πως η ανήλικη είχε συνευρεθεί ερωτικά με τον 15χρονο αδελφό της.

Σ την Αστυνομία, οι ανήλικοι δήλωσαν ότι η σεξουαλική πράξη έγινε με τη συναίνεση και των δύο. Ωστόσο, βάσει νομοθεσίας δεν τίθεται θέμα συναίνεσης, καθώς και οι δύο είναι ανήλικοι, ενώ παράλληλα παραβιάζεται ο νόμος περί αιμομιξίας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ