Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 36χρονου για παιδική πορνογραφία
Υλικό παιδικής πορνογραφίας με εκατοντάδες αρχεία κατηγορείται ότι κατείχε 36χρονος που συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη. Ο 36χρονος εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη έρευνα από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, που εντόπισαν τα ηλεκτρονικά του ίχνη και στη συνέχεια ακολούθησε ενδελεχή έρευνα στο σπίτι του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στον υπολογιστή του βρέθηκαν περίπου 600 αρχεία με ευαίσθητο περιεχόμενο, ενώ τα θύματα φέρεται να είναι μικρά κορίτσια ηλικίας από έξι μέχρι δεκατριών ετών.
Σε βάρος του 36χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για προμήθεια, κατοχή και διανομή υλικού παιδικής πορνογραφίας, ενώ παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Δράμα: Συνελήφθη παιδόφιλος – Βρέθηκαν στο κινητό του 8 αρχεία με υλικό παιδικής πορνογραφίας
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: 10 χρόνια κάθειρξη σε άνδρα που εκβίαζε 13χρονη και πωλούσε γυμνές φωτογραφίες της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μήνυμα Κακλαμάνη: «Το 2026 να μας βρει ενωμένους γιατί μόνο έτσι πάει η ζωή μπροστά»
12:53
ΕΛΛΑΔΑ
Ριφιφί για 500 ευρώ σε κατάστημα παιχνιδιών στον Κολωνό - Αναζητούνται οι δράστες
12:43
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Μητσοτάκης, Τασούλας, Κακλαμάνης και Ανδρουλάκης στη δοξολογία στη Μητρόπολη για τη νέα χρονιά (pics)
12:33
ΚΟΣΜΟΣ
Στους 40 οι νεκροί από την έκρηξη στο Κραν Μοντανά: 100 τραυματίες, γεμάτες οι ΜΕΘ - «Πρώτα ξέσπασε φωτιά»
12:23
ΕΛΛΑΔΑ