Θεσσαλονίκη: Στο πρώτο απογευματινό χειρουργείο ο Άδωνις Γεωργιάδης
Ο υπουργός Υγείας Αδωνις Γεωργιάδης
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSIΕπίσκεψη στο νοσοκομείο «Παπαγεωργίου» πραγματοποίησε ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του πρώτου απογευματινού χειρουργείου.
Ο κ. Γεωργιάδης έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 16:00, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο πρώτο απογευματινό χειρουργείο, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο ΑΧΕΠΑ, όπου και εκεί, σήμερα, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο απογευματινό χειρουργείο.
Ο κ. Γεωργιάδης έφτασε στο νοσοκομείο λίγο μετά τις 16:00, προκειμένου να δώσει το «παρών» στο πρώτο απογευματινό χειρουργείο, ενώ στη συνέχεια μετέβη στο ΑΧΕΠΑ, όπου και εκεί, σήμερα, θα πραγματοποιηθεί το πρώτο απογευματινό χειρουργείο.
«Ευχαριστούμε τους γιατρούς, ευχαριστούμε τους αναισθησιολόγους» είπε ο υπουργός, όπως ακούγεται και στο βίντεο.
Σημειώνεται ότι τέσσερα χειρουργεία θα διεξαχθούν στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και ένα στο ΑΧΕΠΑ.
Όσον αφορά στην Αθήνα, όπως έκανε γνωστό ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης, την Πέμπτη έχει προγραμματιστεί το πρώτο απογευματινό χειρουργείο, στον Ευαγγελισμό ειδικοτερα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γεωργιάδης στον Economist: Να προσέχουν οι γιατροί, όταν συνταγογραφούν ακριβές θεραπείες
Πρεμιέρα σήμερα για τα απογευματινά χειρουργεία στο ΑΧΕΠΑ και το Παπαγεωργίου
SPONSORED
Τα οριστικά αποτελέσματα για την προκήρυξη 2Κ/2024 από τον ΑΣΕΠ
04:00
ΔΥΠΑ - Κοινωνικός τουρισμός συνταξιούχων: Αυτοί είναι οι προσωρινοί πίνακες δικαιούχων
03:00
«Ανακαινίζω»: Πότε ανοίγει το νέο πρόγραμμα - Οι δύο φάσεις του προγράμματος
02:00
Τέθηκε σε λειτουργία το politis.gov.gr: Η νέα ψηφιακή πλατφόρμα ενημέρωσης των πολιτών
01:00