Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 52χρονος που μαχαίρωσε μάγειρα για «μπαγιάτικο» κοντοσούβλι
Παραδόθηκε στις δικαστικές αρχές σήμερα Τρίτη (12/3) ο 52χρονος που κατηγορείται ότι μαχαίρωσε στην κοιλιά έναν 65χρονο μάγειρα σε ουζερί στη Μενεμένη Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό συνέβη στις αρχές του μήνα ύστερα από μεταξύ τους διαπληκτισμό, με αφορμή μία μερίδα κοντοσούβλι για την οποία ο κατηγορούμενος - θαμώνας του μαγαζιού διατύπωσε παράπονα.
Εις βάρος του είχε ασκηθεί ποινική δίωξη για απόπειρα ανθρωποκτονίας και εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης από την ανακρίτρια Θεσσαλονίκης. Συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, ο 52χρονος μετέβη το μεσημέρι στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, θέτοντας εαυτόν στη διάθεση των δικαστικών αρχών.
Κατόπιν συνελήφθη και κρατείται για να οδηγηθεί αύριο στην ανακρίτρια ενώπιον της οποίας θα απολογηθεί.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: «Δεν του άρεσε το κοντοσούβλι και με μαχαίρωσε» - Τι λέει ο μάγειρας από το νοσοκομείο
Εξωσωματική γονιμοποίηση: Οι τελευταίες εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα
11:16
Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα προκάλεσε ζημιές σε μνημείο του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου (pics)
11:14
Τροχαίο ατύχημα στις στροφές της Γορίτσας στον Βόλο - Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες
11:09
Πόλεμος στο Σουδάν: Επιδρομές drones στο δυτικό και στο νότιο τμήμα της χώρας (vid)
11:03