Πλημμύρα στη Μάνδρα: Δεν θα δικαστεί η Ρένα Δούρου σε δεύτερο βαθμό
Ανανεώθηκε:
Για την υπόθεση δικάζονται οκτώ στελέχη της αυτοδιοίκησης και αρμόδιων υπηρεσιών οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης που ανά περίπτωση φτάνουν τα έξι έτη.
EurokinissiΕκτός εδωλίου στη δίκη για την πλημμύρα στην Μάνδρα, το 2017, που κόστισε την ζωή 25 ανθρώπων, βρίσκεται η τότε Περιφερειάρχης Ρένα Δούρου και άλλοι πέντε πρωτοδίκως αθωωθέντες, που κλήθηκαν να δικαστούν στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο μετά από εισαγγελική έφεση.
Το Τριμελές Εφετείο πλημμελημάτων έκανε δεκτή την ένσταση που υπέβαλλαν οι έξι για τους οποίους ασκήθηκε έφεση από την Εισαγγελία κατά της αθώωσης τους και έτσι η δίκη θα συνεχιστεί με οκτώ κατηγορουμένους στο εδώλιο.
Σύμφωνα με την απόφαση που ανακοίνωσε η πρόεδρος του δικαστηρίου «η έφεση του Εισαγγελέα ήταν εκπρόθεσμη χωρίς να υφίσταται λόγος ανωτέρας βίας. Ως εκ τούτου η ασκηθείσα έφεση απορρίπτεται ως απαράδεκτη».
Για την υπόθεση δικάζονται οκτώ στελέχη της αυτοδιοίκησης και αρμόδιων υπηρεσιών οι οποίοι σε πρώτο βαθμό έχουν καταδικαστεί σε ποινές φυλάκισης που ανά περίπτωση φτάνουν τα έξι έτη
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ξεκίνησε η δευτεροβάθμια δίκη για τη φονική πλημμύρα στην Μάνδρα - Στο εδώλιο και η Ρένα Δούρου
Μάνδρα: Φωτιά σε φορτηγά δίπλα σε πρατήριο καυσίμων
Θεσσαλονίκη - Flyover: Ολοκληρώθηκε η κατεδάφιση του δεύτερου τμήματος της γέφυρας Πανοράματος
20:13
Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός AKTOR 89-83: Πρωταθλητές Ελλάδας οι «ερυθρόλευκοι»
20:13
Το χαλάζι κατέστρεψε αμπελώνες στη Ζίτσα Ιωννίνων μέσα σε λίγα λεπτά
20:00
Επιμένει ο Τραμπ: «Αύριο η υπογραφή της συμφωνίας με το Ιράν» - Ανοίγουν τα Στενά του Ορμούζ
19:53