Εκδήλωση του ΑΠΘ για τα Τέμπη: «Ένας συλλογικός θρήνος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα»

Η πλακέτα που έχει τοποθετηθεί στο ΑΠΘ για τους φοιτητές θύματα των Τεμπών
ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ/EUROKINISSIΕκδήλωση με τίτλο «Ένας συλλογικός θρήνος μετά το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη» πραγματοποιήθηκε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, για να συζητηθεί το συλλογικό τραύμα, που φέρουν τόσο οι οι επιζήσαντες και επιζήσασες, όσο και οι συγγενείς των θυμάτων.
Οι οικογένειες και οι φίλοι των θυμάτων, που ακόμη αναζητούν το «γιατί», καλούνται να διαχειριστούν την απώλεια.
Το Κέντρο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Υποστήριξης σε συνεργασία με το Συμβουλευτικό Κέντρο «Μέριμνα», στέκονται δίπλα σε όσους έχει επηρεάσει το δυστύχημα.
Η γραμμή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης 10306, λειτουργεί δωρεάν και ανώνυμα όλο το 24ωρο,για πολίτες που αντιμετωπίζουν θέματα ψυχικής υγείας, όπως το πένθος.

Προς ψήφιση σήμερα τα έκτακτα μέτρα για το μεταναστευτικό: Φυλάκιση για όσους δεν παίρνουν άσυλο
09:36
Κόρινθος: Συναγερμός για αυτοκίνητο που έπεσε στη θάλασσα
09:33
Φινλανδία: Αποχωρεί από τη Σύμβαση της Οτάβα που απαγορεύει τη χρήση ναρκών κατά προσωπικού
09:29
ΗΠΑ: Σε διαθεσιμότητα έξι πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών για την απόπειρα δολοφονίας Τραμπ
09:18