ΕΛΛΑΔΑ

Ιωάννινα: Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικους πρόσφυγες - Δύο τραυματίες

Ιωάννινα: Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε ανήλικους πρόσφυγες - Δύο τραυματίες
INTIME

Αιματηρό επεισόδιο ανάμεσα σε ομάδα αλλοδαπών ανηλίκων της προσφυγικής δομής των Ιωαννίνων, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα των τραυματισμό δύο εξ αυτών, εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Παρασκευής στο δημοτικό πάρκινγκ της πόλης.

Οι δύο τραυματίες Αιγυπτιακής καταγωγής μαχαιρώθηκαν στην κοιλιακή χώρα και στο πόδι από άλλους δύο ομοεθνείς τους και οδηγήθηκαν στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι αρχές συνέλαβαν έναν ανήλικο για την επίθεση ενώ αναζητούν ένα άτομο ακόμη.

Σύμφωνα με το Epirus post, τέσσερις τουλάχιστον ανήλικοι αλλοδαποί, υπηκοότητας Αιγύπτου, είναι οι πρωταγωνιστές του αιματηρού επεισοδίου στο δημοτικό πάρκινγκ, στο κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων.

Η αστυνομία ενημερώθηκε στις εννιά το βράδυ περίπου ότι στο χώρο βρίσκονται τραυματισμένα άτομα και άμεσα έφτασαν ισχυρές δυνάμεις.

Αρχικά εντοπίστηκε ένας νεαρός με τραύματα από μαχαίρι και στη συνέχεια ο δεύτερος. Στο σημείο κλήθηκαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ τα οποία μετέφεραν τους δύο τραυματίες στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο.

Ο ένας φέρει τραύματα από μαχαίρι στην κοιλιά και ο δεύτερος στο πόδι.

Η αστυνομία εξαπέλυσε ανθρωποκυνηγητό και μία ώρα αργότερα προχώρησε στη σύλληψη ενός ανήλικου αλλοδαπού και σε προσαγωγή άλλων ατόμων.

Σύμφωνα με πληροφορίες και οι τέσσερις ανήλικοι διαμένουν σε δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών.

Η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων συνεχίζει την έρευνα της υπόθεσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ