Χαλκίδα: Συνελήφθη 23χρονος επιδειξίας που παρενόχλησε 15χρονες
Ανανεώθηκε:
Στη σύλληψη ενός νεαρού άνδρα που έδειξε τα γεννητικά του όργανα σε δύο ανήλικα κορίτσια μέσα σε καφετέρια της Χαλκίδας, προχώρησαν οι αστυνομικοί το βράδυ του Σαββάτου.
Πρόκειται για 23χρονο Ινδό ο οποίος, σύμφωνα με την καταγγελία των δύο 15χρονων κοριτσιών, το βράδυ της Παρασκευής 15 Μαρτίου τις παρενόχλησε μέσα σε καφετέρια που βρίσκονταν.
Όπως έγινε γνωστό ο Ινδός έδειξα στα δύο κορίτσια τα γενετικα όργανα του.
Οι ανήλικες κατήγγειλαν το περιστατικό στους γονείς τους και στη συνέχεια στην αστυνομία.
Χθες το βράδυ συνελήφθη ο 23χρονος Ινδός για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΚΟΣΜΟΣ
Αυστρία:17 έφηβοι κατηγορούνται για πολλαπλές σεξουαλικές επιθέσεις σε βάρος 12χρονης
ΚΟΣΜΟΣ
ΗΠΑ: Καταστροφικές πλημμύρες «βουλιάζουν» την Ουάσινγκτον - Εκατοντάδες σπίτια κάτω από το νερό (pics&vid)
14:00
ΕΛΛΑΔΑ
ΠΩΣ ΑΡΠΑΖΑΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ: ΟΠΕΚΕΠΕ: Χρυσές λίρες και 11 «αμαρτωλούς» λογαριασμούς είχε η σπείρα της Κρήτης - Το mondus operandi (vid)
13:39
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Η Ευρώπη εξετάζει μια νέα, εισαγωγική κατηγορία ηλεκτρικών μοντέλων
13:18
ΕΛΛΑΔΑ
Φοινικούντα: Επιμένουν ότι είναι αθώοι ανιψιός και επιχειρηματίας - Φέρεται να διαφεύγει στο εξωτερικό ο τρίτος καταζητούμενος
13:15
ΠΟΛΙΤΙΚΗ