Καιρός: Αλλαγή σε χειμερινό σκηνικό με κρύο και βροχές μέχρι την Πέμπτη
Παροδικές βροχές, ισχυροί βοριάδες και πρόσκαιρη πτώση της θερμοκρασίας θα επικρατήσουν από αύριο έως και την Πέμπτη που επιστρέφει ο ανοιξιάτικος καιρός.
Σύμφωνα με τη μετεωρολόγο της ΕΡΤ Νικολέτα Ζιακοπούλου, την Τρίτη περιμένουμε νεφώσεις αυξημένες με παροδικές βροχές σε όλη τη χώρα, λίγες καταιγίδες στο Αιγαίο και λίγα χιόνια στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι σταδιακά βόρειοι στις περισσότερες περιοχές, έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία το μεσημέρι θα φτάσει τους 15 με 18 βαθμούς.
Στην Αττική περιμένουμε βροχές κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι βόρειοι έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 9 έως 17 βαθμούς.
Και στην Θεσσαλονίκη θα έχουμε νεφώσεις με βροχές. Οι άνεμοι βορειοδυτικοί έως 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 7 έως 16 βαθμούς.
Την Τετάρτη στα ανατολικά και τα νότια περιμένουμε παροδικές βροχές και λίγα χιόνια στα ορεινά με αρκετό ήλιο στα υπόλοιπα. Οι βοριάδες εως 8 μποφόρ στο Αιγαίο, θα ρίξουν λίγο τη θερμοκρασία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κύπρος: Η σφοδρή χαλαζόπτωση το... έστρωσε σε πολλές περιοχές
Η Βρετανία θα αναπτύξει νέο βαλλιστικό πύραυλο για την άμυνα της Ουκρανίας
23:59
Τηλεφωνική επικοινωνία Μ. Ρούμπιο - Κ. Κόμπου: Κοινές προτεραιότητες ΗΠΑ-Κύπρου
23:47
Super League: Ανατροπή στην κορυφή - Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία της 16ης αγωνιστικής
23:37
Παχλαβί προς Τραμπ: Να κάνουμε το Ιράν ξανά μεγάλο – Δηλώνει έτοιμος να επιστρέψει
23:35