Ρόδος: Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στο αεροδρόμιο «Διαγόρας»
Αεροσκάφος στον αεροδιάδρομο
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΑναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους σημειώθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (18/3) στο αεροδρόμιο «Διαγόρας» της Ρόδου. Αεροσκάφος Αirbus 300-330 της γερμανικής εταιρείας Lufthansa, που ταξίδευε από τη Φραγκφούρτη στο Ντουμπάι, προσγειώθηκε εκτάκτως λίγο πριν τις 6 σήμερα το απόγευμα.
Μετά από 2:30 ώρες πτήσης και μόλις μερικά ναυτικά μίλια μετά τη Ρόδο, o κυβερνήτης είδε ένδειξη «πρόβλημα στα ηλεκτρονικά» του αεροσκάφους, με αποτέλεσμα να ζητήσει επείγουσα προσγείωση στο διεθνές αεροδρόμιο της Ρόδου .
Στο αεροδρόμιο σήμανε συναγερμός και ετοιμάστηκαν πυροσβεστικά οχήματα. Η προσγείωση έγινε τελικά χωρίς κάποιο ιδιαίτερο πρόβλημα.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστοί οι λόγοι της αναγκαστικής προσγείωσης, όμως, πληροφορίες της «Δημοκρατικής», κάνουν λόγο για εκδήλωση βλάβης στα ηλεκτρονικά συστήματα του αεροσκάφους.
Δείτε το βίντεο της Ροδιακής:
SPONSORED
Από τις «Στενές Επαφές» στο Disclosure Day: Η «επίκαιρη» θεωρία συνωμοσίας του Σπίλμπεργκ
13:37
Βίντεο - ντοκουμέντο: Μέσα στο σπίτι που νοίκιαζε ο 37χρονος Παλαιστίνιος στα Πατήσια - Τι βρέθηκε
13:17
Δύο ισχυροί σεισμοί 4,8 και 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια: Κατολισθήσεις και ζημιές - Αισθητοί στην Αττική
13:01
Η Ρωσία έπληξε υποδομή πυρηνικού καυσίμου κοντά στο Τσερνόμπιλ
12:57