Κίνηση: Μποτιλιάρισμα στη Λεωφόρο Αθηνών – Καθυστερήσεις στην Αττική οδό
Ανανεώθηκε:
Κίνηση στους δρόμους της Αττικής
Eurokinissi (ΑΡΧΕΙΟ)Αυξημένη είναι η κίνηση το πρωί της Τρίτης 19 Μαρτίου σε πολλούς κεντρικούς δρόμους του λεκανοπεδίου με την λεωφόρο Αθηνών να κατέχει τα πρωτεία.
Επίσης με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην Κηφισίας αλλά και στην Αττική Οδό όπου παρατηρούνται καθυστερήσεις αρκετών λεπτών.
Αναλυτικότερα, μποτιλιάρισμα παρατηρείται στην Αθηνών-Κορίνθου - Λ. Αθηνών (έξοδος), κυρίως από το Δαφνί έως τα Διυλιστήρια, όπως και στο ρεύμα εισόδου.
Ακόμη χαμηλές ταχύτητες των οχημάτων καταγράφονται στην Αθηνών-Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος), όπως και στο ρεύμα ανόδου στο ύψος των ΚΤΕΛ αλλά και στο σημείο της εισόδου της Αττικής οδού.
Μποτιλιάρισμα υπάρχει και στη λεωφόρο Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη , στην Λεωφόρο Κηφισίας (κάθοδος), όπως και στους δρόμους γύρω από το λιμάνι του Πειραιά.
Τέλος στην Αττική οδό στο ρεύμα προς αεροδρόμιο παρατηρούνται καθυστερήσεις αρκετών λεπτών.
Αιματηρός επίλογος σε πειρατεία δεξαμενόπλοιου στη Σομαλία – Νεκρά πέντε μέλη του πληρώματος
10:27
Λήξη συναγερμού για την πτήση Ντουμπάι - Τελ Αβίβ: Η «αεροπειρατεία» ήταν... καυγάς πιλότων
10:27
Παρατείνεται έως και 14 Οκτωβρίου η έκτακτη έκπτωση σε αμόλυβδη και diesel από την HELLENiQ ENERGY
10:26
Αυξάνονται τα αποθέματα πετρελαίου - Οι ροές «έριξαν» το brent στα 96 δολάρια/βαρέλι
10:21