ΕΛΛΑΔΑ

Γλυφάδα: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για ληστεία σε στάση τραμ

Γλυφάδα: Συνελήφθησαν δύο 16χρονοι για ληστεία σε στάση τραμ

Φωτογραφία αρχείου από τη σύλληψη ατόμου

INTIME NEWS / ΚΩΤΣΙΑΡΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Στη σύλληψη δύο 16χρονων που είχαν ληστέψει με την απειλή μαχαιριού ανηλίκους σε στάση του τραμ στη Γλυφάδα προχώρησαν οι Αρχές το Σάββατο (16/3). 

Το περιστατικό σημειώθηκε όταν, οι δράστες προσέγγισαν παρέα ανηλίκων που βρίσκονταν σε στάση τραμ. Μετά, κρατώντας μαχαίρι τους οδήγησαν σε κοντινό απόμερο σημείο, αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και διέφυγαν.

Οι Αρχές εξαπέλυσαν ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους και τελικά τους βρήκαν σε λεωφορείο στο κέντρο της Αθήνας και οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας, όπου ταυτοποιήθηκαν ως δράστες της ληστείας.

Στην κατοχή τους βρέθηκαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα και αποδόθηκαν στους παθόντες, ενώ στην κατοχή του ενός εκ των κατηγορουμένων βρέθηκαν 0,5 γραμμ. κάνναβης.

Στο πλαίσιο προανακριτικής έρευνας του Τμήματος Ασφαλείας Γλυφάδας εξιχνιάστηκε επιπλέον μία περίπτωση ληστείας, η οποία σημειώθηκε το βράδυ της 9 Μαρτίου του 2024 στη Γλυφάδα, όπου οι κατηγορούμενοι από κοινού με άλλους δύο συνεργούς τους, αφαίρεσαν με την απειλή μαχαιριού χρηματικό ποσό από έτερο ανήλικο. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ