Εισαγγελική έρευνα για το «πυρηνικό ριφιφί στο ΑΠΘ» όπως ανέφερε δημοσίευμα
Ανανεώθηκε:
Κτήριο του ΑΠΘ
EUROKINISSIΤη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας διέταξε ο εισαγγελέας μετά από δημοσίευμα με τίτλο «πυρηνικό ριφιφί στο ΑΠΘ», που αφορά στην την παραβίαση του λουκέτου πόρτας που οδηγεί σε χώρο του πανεπιστημίου στον οποίο βρισκόταν για εκπαιδευτικούς λόγους πυρηνικός αντιδραστήρας.
Την έρευνα πυροδότησε δημοσίευμα της εφημερίδας «Τα Νέα» που έκανε λόγο για «απόπειρα επίθεσης, με αλυσοπρίονο, από κουκουλοφόρους στον υπόγειο χώρο της Φυσικομαθηματικής Σχολής του ΑΠΘ όπου βρίσκεται πυρηνικός αντιδραστήρας για να καταλάβουν πάλι τη Βιολογική Σχολή του Ιδρύματος».
Τα διερευνώμενα αδικήματα, σύμφωνα με την ίδια παραγγελία, αφορούν τα εξής: διακεκριμένη φθορά πράγματος που χρησιμοποιείται για κοινό όφελος, κοινώς επικίνδυνη βλάβη (κατά συναυτουργία) από την οποία μπορούσε να προκύψει κίνδυνος για ανθρώπους και σοβαρή διατάραξη λειτουργίας δημόσιας υπηρεσίας (κατά συναυτουργία).
Ρεύμα: Πώς διαμορφώνονται οι τιμές της ΔΕΗ στο «μπλε» και το «πράσινο» τιμολόγιο
02:00
Δακτύλιος: Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση - Πώς θα βγάλετε κάρτα εισόδου
01:00
Σε ισχύ οι χειμερινές ώρες κοινής ησυχίας - Τι δεν πρέπει να κάνουν οι γείτονές σας
00:30
Οι βροχές έδωσαν «ανάσα» στο φράγμα Αποσελέμη στην Κρήτη - Χάνεται στα νερά του το Σφεντύλι
23:59