Θεσσαλονίκη: Αθωώθηκε η 52χρονη για τα 94 σκυλιά που φιλοξενούσε στο σπίτι της
Αθώα κρίθηκε η 52χρονη που είχε συλληφθεί στις αρχές του μήνα, μετά από καταγγελία ότι φιλοξενούσε 94 σκυλιά στο σπίτι της, στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, κάτω από ακατάλληλες συνθήκες υγιεινής.
Η ίδια, στην απολογία της ανέφερε ότι λειτουργεί «νόμιμο καταφύγιο ζώων» και προσκόμισε σχετική σύμβαση με την αρμόδια δημοτική Αρχή. Παραδέχθηκε ότι την ημέρα που έγινε ο έλεγχος ο χώρος ήταν «βρόμικος», επειδή δεν είχε προλάβει, όπως είπε, να καθαρίσει. «Δυστυχώς έχω μείνει μόνη μου και υπάρχουν προτεραιότητες- να πάρουν τα άρρωστα ζώα τα χάπια τους, να ταΐσω τα νεογέννητα» τόνισε -μεταξύ άλλων- η 52χρονη.
Οι δικαστές του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης δέχθηκαν τους ισχυρισμούς της και την αθώωσαν για τις πράξεις της μη τήρησης κανόνων ευζωίας ζώων συντροφιάς και της παραβίασης υγειονομικών κανονισμών.
Οφειλές σε δημόσιο και ασφαλιστικά ταμεία: Ποιοι εντάσσονται στην ρύθμιση των 120 δόσεων
06:00
Νέοι κανόνες στις προσλήψεις από 1η Νεομβρίου:Υποχρεωτική η αναγραφή του μισθού στις αγγελίες
05:00
Δωρεάν διαδικτυακά σεμινάρια του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών από τον Οκτώβριο -Τι αφορούν
04:00
Ηλεκτρονική τιμολόγηση: Ποιες επιχειρήσεις πρέπει να υποβάλουν δήλωση μέχρι τις 12 Οκτωβρίου
03:00