Κίνηση στους δρόμους: Ουρές χιλιομέτρων στον Κηφισό – Τροχαίο στην Κηφισίας
Ανανεώθηκε:
Δύσκολο το πρωινό της Πέμπτης για τους οδηγούς στους περισσότερους κεντρικούς δρόμους του Λεκανοπεδίου, με το σοβαρότερο πρόβλημα να εντοπίζεται στον Κηφισό στο ρεύμα καθόδου όπου έχει ακινητοποιηθεί όχημα.
Μποτιλιάρισμα παρατηρείται επίσης στην Λεωφόρο Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου που έχει σημειωθεί τροχαίο ατύχημα.
Χαμηλές ταχύτητες σημειώνονται και στην Αττική Οδό με τις καθυστερήσεις να φτάνουν τα 20 λεπτά.
Αναλυτικότερα, οι μεγαλύτερες δυσκολίες στην κίνηση των αυτοκινήτων εντοπίζονται στο ρεύμα καθόδου του Κηφισού, λόγω οχήματος που ακινητοποιήθηκε νωρίτερα στο ύψος των ΚΤΕΛ.
Στον Κηφισό στην κάθοδο η ουρά ξεκινά από την Κηφισιά και συνεχίζεται μέχρι το Αιγάλεω ενώ στην άνοδο δυσκολίες εντοπίζονται από τα ΚΤΕΛ μέχρι την Νέα Φιλαδέλφεια.
Επίσης στην κάθοδο της Κηφισίας οι οδηγοί πρέπει να είναι οπλισμένοι με μεγάλη υπομονή λόγω τροχαίου στα Σίδερα Χαλανδρίου.
Αυξημένη κίνηση εντοπίζεται και στην κάθοδο της Μεσογείων, στην παραλιακή προς Πειραιά στο ύψος της Αλίμου, στο λιμάνι του Πειραιά και στον Καρέα προς Κατεχάκη.
Με χαμηλές ταχύτητες και η κίνηση στην Αττική Οδό.
Παναθηναϊκός - Βαλένθια 79-89: Οι «πράσινοι» πλήρωσαν με ήττα το κακό τους β' ημίχρονο
23:21
Κύπρος: Δυσαρέσκεια για την απεσταλμένη του γγ του ΟΗΕ που αποκάλεσε τα κατεχόμενα «τουρκική πλευρά»
23:05
Ένταση στο μπλόκο Πατρών - Πύργου: Οδηγός ΙΧ εμβόλισε αυτοκίνητα για να «σπάσει» τον αποκλεισμό
22:53
Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφασίζει για την αμερικανική υπηκοότητα μετά το διάταγμα Τραμπ
22:42