Θεσσαλονίκη: Ανήλικα κυκλοφορούσαν μόνα στο δρόμο - Ο πατέρας τους κοιμόταν στο αυτοκίνητο
Ανανεώθηκε:
Ένα απίστευτο και άκρως επικίνδυνο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο μικρά παιδιά να κυκλοφορούν ολομόναχα και χωρίς τη συνοδεία ενήλικα σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
Την ίδια στιγμή ο πατέρας τους όπως διαπιστώθηκε κοιμόταν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του.
Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου πατέρα έγινε χθες Τετάρτη με τα δύο μικρά παιδάκια ηλικία μόλις 4 και 2 ετών να τα εντοπίζει τροχονόμος.
Ο 28χρονος συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Όπως διαπιστώθηκε από τον τροχονόμο τα δύο ανήλικα, 4 ετών κορίτσι και 2 ετών αγόρι, περπατούσαν μόνα τους σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, προσπαθώντας να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα.
Ο 28χρονος πατέρας (ημεδαπός) εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες.
Τα παιδιά βρίσκονται σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.
Πάπας Λέων: Φυσάνε πάλι οι άνεμοι του πολέμου - Μην αφήσουμε να σβήσει η φλόγα της ειρήνης
18:33
Παρών στις εκλογές δηλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση της Πολιτικής Γραμματείας
18:23
Συναγερμός για φωτιά σε αγροτοδασική έκταση στη Βοιωτία - Επιχειρούν εναέρια μέσα
18:14
Marfin: Ενώπιον βρετανικού δικαστηρίου η 46χρονη την Τρίτη για την έκδοσή της στην Ελλάδα
18:10