Θεσσαλονίκη: Ανήλικα κυκλοφορούσαν μόνα στο δρόμο - Ο πατέρας τους κοιμόταν στο αυτοκίνητο
Ανανεώθηκε:
Ένα απίστευτο και άκρως επικίνδυνο περιστατικό εκτυλίχθηκε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης με δύο μικρά παιδιά να κυκλοφορούν ολομόναχα και χωρίς τη συνοδεία ενήλικα σε κεντρικό δρόμο της πόλης.
Την ίδια στιγμή ο πατέρας τους όπως διαπιστώθηκε κοιμόταν στο σταθμευμένο αυτοκίνητο του.
Το περιστατικό που οδήγησε στη σύλληψη του 28χρονου πατέρα έγινε χθες Τετάρτη με τα δύο μικρά παιδάκια ηλικία μόλις 4 και 2 ετών να τα εντοπίζει τροχονόμος.
Ο 28χρονος συνελήφθη για έκθεση σε κίνδυνο και οδηγείται με την αυτόφωρη διαδικασία στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Όπως διαπιστώθηκε από τον τροχονόμο τα δύο ανήλικα, 4 ετών κορίτσι και 2 ετών αγόρι, περπατούσαν μόνα τους σε υπαίθριο χώρο στάθμευσης, προσπαθώντας να διασχίσουν κάθετα το οδόστρωμα.
Ο 28χρονος πατέρας (ημεδαπός) εντοπίστηκε και οι αστυνομικοί τού πέρασαν χειροπέδες.
Τα παιδιά βρίσκονται σε καθεστώς προστατευτικής φύλαξης, ενώ για την υπόθεση ενημερώθηκε και η Εισαγγελέας Ανηλίκων Θεσσαλονίκης.
SPONSORED
Η πιο θερμή άνοιξη από το 1900 σε Γαλλία και Νορβηγία: Δυο βαθμούς πιο ζεστός ο Μάϊος
23:36
Σε «κλειστό κύκλο» το δείπνο των ανταποκριτών του Λευκού Οίκου μετά τους πυροβολισμούς
23:30
Στην κάλπη με κριτήριο την «προοπτική» - Οι «δεξαμενές» ψηφοφόρων για Τσίπρα και Καρυστιανού
23:24
Ναυάγια στις Μπαχάμες αποκαλύπτουν ότι οι Πειρατές της Καραϊβικής ήταν αληθινοί
23:12