Πάτρα: Άγριος ξυλοδαρμός 19χρονου - Νεαροί τον γρονθοκόπησαν και έγραψαν συνθήματα στο σπίτι του
Ανανεώθηκε:
Ένα ακόμη περιστατικό άγριου ξυλοδαρμού σημειώθηκε, αυτήν την φορά έξω από ΕΠΑΛ στην Πάτρα, με θύμα έναν 19χρονο και δράστες ομάδα νεαρών.
Η ομάδα των τεσσάρων ατόμων που γρονθοκόπησαν τον 19χρονο φέρεται να είχε στήσει καρτέρι στον 19χρονο το πρωί της Πέμπτης 21 Μαρτίου.
Σύμφωνα με το Patratora, οι νεαροί επιτέθηκαν στον 19χρονο έξω από ΕΠΑΛ της Πάτρας και στη συνέχεια έγραψαν σσυνθήματα στο σπίτι του.
Σύμφωνα µε πληροφορίες, οι τέσσερις νεαροί περίμεναν τον 19χρονο μαθητή λίγο μετά τις 11.30 το πρωί.
Αφού τον προσέγγιζαν, τον γρονθοκόπησαν, τον εξύβρισαν και τον απείλησαν! Μάλιστα, ένας άλλος νεαρός µμετέβη στο σπίτι του θύματος και έγραψε ρατσιστικά και υβριστικά συνθήματα.
Το περιστατικό καταγγέλθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών από τον παθόντα και αναζητούνται για να συλληφθούν οι τέσσερις δράστες, ενώ ο νεαρός που δέχθηκε την επίθεση βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.
Να σημειωθεί πως δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφονται τέτοια περιστατικά όχι µμόνον έξω από τα ΕΠΑΛ της Πάτρας αλλά και σε σχολικά συγκροτήματα σε άλλες περιοχές του νομού.
Καιρός: Συννεφιά, βροχές και σχεδόν θυελλώδεις άνεμοι στο Αιγαίο - Πτώση της θερμοκρασίας
07:00
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (30 Σεπτεμβρίου)
06:30
Μετεγκατάσταση στην περιφέρεια: Σε ποιες περιοχές επεκτείνεται - Οι δικαιούχοι των 10.000 ευρώ
06:00
Μαζική στροφή στα σταθερά τιμολόγια ρεύματος: Αναλυτικός οδηγός για τα «μπλε» προγράμματα
05:00