ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Κάλεσμα Καρυστιανού σε πολίτες για βίντεο και φωτογραφίες από την εμπορική αμαξοστοιχία

Τέμπη: Κάλεσμα Καρυστιανού σε πολίτες για βίντεο και φωτογραφίες από την εμπορική αμαξοστοιχία

Η Μαρία Καρυστιανού στο Ευρωκοινοβούλιο

INTIME NEWS/ΝΙΚΟΛΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Κάλεσμα στους πολίτες να συνδράμουν με βίντεο και φωτογραφίες από την εμπορική αμαξοστοιχία που ενεπλάκη στο δυστύχημα το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου το 2023, έκανε η Μαρία Καρυστιανού με ανάρτησή της στην ομάδα «Σύλλογος Συγγενών Θυμάτων Τεμπών 2023» στο Facebook.

Συγκεκριμένα, αναφέρει: «Εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό – τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: sillogos.tempi.2023@gmail.com».

«Θα θέλαμε να παρακαλέσουμε ΟΛΟΥΣ τους πολίτες της Ελλάδας, εάν κάποιος έχει φωτογραφία ή βίντεο από το φορτηγό -τρένο που ενεπλάκη στο δυστύχημα την 28-02-2023 κατά τη διαδρομή του να επικοινωνήσει μαζί μας στο email: sillogos.tempi.2023@gmail.com

Σύλλογος Συγγενών θυμάτων Δυστυχήματος Τεμπών 2023».

Capture.jpg

Να σημειωθεί πως μόλις πριν από λίγα 24ωρα η Μαρία Καρυστιανού και ο Παύλος Ασλανίδης είχαν πετύχει στις Βρυξέλλες να μείνει ανοιχτή η υπόθεση στην επιτροπή αναφορών της Ευρωβουλής.

Παράλληλα, έχουν ζητήσει την άρση της ασυλίας του Κώστα Καραμανλή και του Χρήστου Σπίρτζη με αίτημα που απέστειλαν στο προεδρείο της Βουλής.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ