ΕΛΛΑΔΑ

Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακιστέα η 25χρονη - Ελεύθερος υπό όρους ο tatoo artist

Κύκλωμα μαστροπείας: Προφυλακιστέα η 25χρονη - Ελεύθερος υπό όρους ο tatoo artist

Τα μέλη του κυκλώματος μαστροπείας 

ΙΝΤΙΜΕ / ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Δεν έπεισε ανακριτή και εισαγγελέα κατά την απολογία της η 25χρονη η οποία φέρεται να είχε κομβικό ρόλο στην υπόθεση του κυκλώματος που εξωθούσε στην πορνεία ανήλικα κορίτσια, αμέσως μετά η «Μαρία» όπως φέρεται να είναι το όνομά της πήρε τον δρόμο για τη φυλακή.

Τέσσερις συγκατηγορούμενοί της, ωστόσο, μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν στη δικαιοσύνη αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους ενώ αναμένεται η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέας για ένα ακόμη πρόσωπο, τον φίλο της 25χρονης.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι στην πλειοψηφία τους οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τα βαρύτατα αδικήματα που κατά περίπτωση αντιμετωπίζουν μεταξύ των οποίων της μαστροπείας ανηλίκων, της εμπορίας ανηλίκων και της διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η 25χρονη φέρεται να ισχυρίστηκε πως δεν έχει καμία σχέση με αξιόποινες πράξεις επιμένοντας πως διατηρούσε μόνο φιλικές σχέσεις με κάποια από τα ανήλικα κορίτσια.

Ο 55χρονος κατηγορούμενος που ασχολείτο με την τέχνη του τατουάζ και είναι κατηγορούμενος και στην άλλη υπόθεση με εκμετάλλευση ανηλίκων, φέρεται να αρνήθηκε τα αδικήματα που του αποδίδονται αν και παραδέχθηκε σεξουαλικές επαφές με κάποιες κοπέλες, για τις οποίες δεν γνώριζε, όπως είπε, τις ηλικίες του. Ο κατηγορούμενος σύμφωνα με πληροφορίες ανέφερε στην απολογία του ότι τα κορίτσια του ζήτησαν να συνευρεθούν ερωτικά με αντάλλαγμα να τους κάνει tattoo και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 6.000 ευρώ και υποχρεωτική εμφάνιση σε Α.Τ.

Την άρνηση τους εξέφρασαν απολογούμενοι ο ταξιτζής και ο φίλος της 25χρονης οι οποίοι φέρονται να ισχυρίστηκαν πως δεν ήταν εκείνοι που μετέφεραν τα κορίτσια στα ερωτικά ραντεβού. Την ίδια στάση, λένε οι πληροφορίες, κράτησε και ο 36χρονος κατηγορούμενος στον οποίο επίσης αποδίδεται το αδίκημα της εμπορίας ανηλίκων. Και αυτός αφέθηκε ελεύθερος με τον όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης σε ΑΤ.

Αρνήθηκε την κατηγορία ότι προωθούσε ανήλικα κορίτσια στην πορνεία που της αποδίδεται και η 20χρονη κατηγορούμενη η οποία μετά την απολογία της αφέθηκε ελεύθερη με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης δύο φορές το μήνα σε ΑΤ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ