ΕΛΛΑΔΑ

25η Μαρτίου: Επίσημη δοξολογία στη Μητρόπολη υπό τον Ιερώνυμο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

25η Μαρτίου: Επίσημη δοξολογία στη Μητρόπολη υπό τον Ιερώνυμο, παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπουλου με τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο στην  Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στη Μητρόπολη 

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ

Στην Μητρόπολη, τον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών τελέστηκε η επίσημη δοξολογία στον προεξάρχοντος του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου Β’, παρουσία της Προέδρου της Ελληνικής Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

Στη Μητρόπολη μετέβησαν και εκπρόσωποι της πολιτικής και της στρατιωτικής ηγεσίας της χώρας, στο πλαίσιο των εορτασμών για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

Παρευρέθησαν οι Νίκος Δένδιας εκ μέρους της Κυβέρνησης, ο Υπ.Αμυνας της Κύπρου, ο Πρόεδρος της Βουλής Κώστας Τασούλας, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Νίκος Ανδρουλάκης, ο Πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας και εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων.

MHTROPOLH IERONYMOS SAKELLAROPOULOU DOXOLOGIA 25 MARTIOY

Χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ιερώνυμου και παρουσία της Π.τ.Δ. Κατερίνας Σακελλαροπούλου τελέστηκε η Δοξολογία για την Εθνική Εορτή της 25ης Μαρτίου στη Μητρ'όπολη Αθηνών

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ//ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ



Επίσης εκπρόσωποι του Οικουμενικού Πατριαρχείου, του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας και Ιεροσολύμων καθως και εκπρόσωποι Θρησκευτικών Δογμάτων, η ηγεσία του Στρατεύματος, πρέσβεις ξένων χωρών όπως της Αμερικής, της Ουκρανίας, Παλαιστίνης, κλπ, ο Περιφερειάρχης Αττικλης Νίκος Χαρδαλιάς καθώς και ο Δήμαρχος Αθηναίων Χάρης Δούκας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ