25η Μαρτίου: Στο Ηράκλειο η μεγαλύτερη ελληνική σημαία - Έχει μέγεθος 1,5 στρέμμα
Ανανεώθηκε:
Η σημαία 1,5 μέτρου
ΑΠΕ - ΜΠΕΜια ελληνική σημαία μεγέθους 1,5 στρέμμα υψώθηκε στο Ηράκλειο Κρήτης, με αφορμή τις εκδηλώσεις για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.
Η τεραστίων διαστάσεων σημασία, υψώθηκε με τη βοήθεια γερανού, παρουσία πλήθους κόσμου.
Η πρωτοβουλία ανήκε στον επιχειρηματία Θεόδωρο Καλαθάκη, ο οποίος για μια ακόμη φορά, θέλησε με τον τρόπο αυτό, να εκφράσει την υπερηφάνεια του για τους προγόνους μας που έδωσαν αγώνα και θυσιάστηκαν για την ελευθερία.
«Είναι μια γιορτή χαράς και υπερηφάνειας» σημείωσε ο κ. Καλαθάκης, ο οποίος πρόσθεσε ότι «το μέγεθος της σημαίας, έχει να κάνει με τη μεγάλη ψυχή αυτού του λαού» και πως η επιλογή σε κάθε εθνική επέτειο να υψώνεται αυτή η σημαία, είναι ένας ακόμη τρόπος «τη θυσία των προγόνων μας και την υπερηφάνεια μας, να τη μεταδίδουμε στα παιδιά και τα εγγόνια μας».
Επίδομα θέρμανσης: Εκπνέει σήμερα η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων
06:00
Συντάξεις κύριες και επικουρικές Ιανουαρίου: Πότε θα καταβληθούν
05:00
Στα 18,5 λεπτά ανά kWh η μέση τιμή σε πράσινα τιμολόγια τον Δεκέμβριο - Δείτε τις τιμές των παρόχων
04:00
IRIS: Υποχρεωτικό για όλες τις επιχειρήσεις - Διευκρινίσεις για τα όρια συναλλαγών
03:00