Ερέτρια: Ένας νεκρός από σφοδρό τροχαίο με λεωφορείο του ΚΤΕΛ και ΙΧ
Λεωφορείο του ΚΤΕΛ συγκρούστηκε με αυτοκίνητο έξω από την Ερετρια, λίγο μετά τις 15:00 το μεσημέρι, με αποτελέσματα να χάσει ακαριαία τη ζωή του ο ηλικιωμένος άνδρας που οδηγούσε το ΙΧ.
Το λεωφορείο του ΚΤΕΛ εκτελούσε το δρομολόγιο των 13:00 μμ από Κύμη για Αθήνα ήταν γεμάτο με κόσμο την ώρα που έγινε η σφοδρή σύγκρουση.
Όπως δήλωσε στο evima.gr ο πρόεδρος των ΚΤΕΛ Ν. Ευβοίας, Νίκος Σμπιλίρης οι επιβάτες του λεωφορείου είναι καλά στην υγεία τους.
Στο σημείο έφτασαν άμεσα τρία οχήματα της πυροσβεστικής και ο διοικητής Κωνσταντίνος Ψαρρός, η αστυνομία, εθελοντές του συλλόγου fetesclub καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.

evia.gr
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Κερατσίνι: Αυτοκίνητο παρέσυρε και τραυμάτισε 6χρονο - Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο
ΕΛΛΑΔΑ
Τροχαίο στη Δραπετσώνα με τραυματίες - Αναποδογύρισαν ΙΧ και ταξί
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΙ ΚΡΙΝΕΙ ΚΡΙΝΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ: Γιατί ένα ενδεχόμενο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν απειλεί την παγκόσμια αγορά πετρελαίου
23:12
ΚΟΣΜΟΣ
Η κρατική τηλεόραση του Ιράν μεταδίδει ανακρίσεις και «ομολογίες» συλληφθέντων διαδηλωτών
23:00
ΚΟΣΜΟΣ
Απειλές των ΗΠΑ στην Κούβα να μην εμποδίσει ανθρωπιστική βοήθεια για τους πληγέντες από τον τυφώνα Μελίσα
22:50
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η συγγνώμη Κυρανάκη σε Πέρκα για το «...μην τσιρίζεις, η Βουλή δεν είναι η κουζίνα σου» (vid)
22:42
ΕΛΛΑΔΑ