ΕΛΛΑΔΑ

Διακοπή στην κυκλοφορία της Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας λόγω έργων

Διακοπή στην κυκλοφορία της Ε.Ο Θεσσαλονίκης - Έδεσσας λόγω έργων
Eurokinissi/N.Kαλλιάρας (φωτογραφία αρχείου)

Διακοπές στην κυκλοφορία των οχημάτων που κινούνται επί της εθνικής οδού Θεσσαλονίκης- Έδεσσας, θα ισχύσουν μέχρι το απόγευμα, λόγω εργασιών.

Συγκεκριμένα, η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης ανακοίνωσε ότι στο πλαίσιο του έργου «Συντήρηση Ε.Ο.2 Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, έως τα όρια του Νομού Πέλλας - Τμήμα Κόμβος Δενδροποτάμου Θεσσαλονίκης - Χαλκηδόνας έως τα όρια Νομού Πέλλας», που εκτελείται από την Περιφερειακή Ενότητα Θεσσαλονίκης, σήμερα θα πραγματοποιηθούν εργασίες στην Εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Έδεσσας, στο ύψος της συμβολής της με την Εγνατία Οδό (κόμβος Ιωνίας).

Οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις

Αρχικά θα διακοπεί η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στη λωρίδα αναμονής που υφίσταται για την αριστερή στροφή από το ρεύμα πορείας προς Θεσσαλονίκη της Εθνικής οδού Θεσσαλονίκης - Έδεσσας προς το ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική της Εγνατίας Οδού, καθώς και στην απόληξη της νησίδας στο μέσο του οδοστρώματος.

Δηλαδή δεν θα πραγματοποιείται η κίνηση από Εγνατία Οδό (ρεύμα πορείας προς Χαλκιδική). Για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, έχουν ληφθεί όλα τα απαιτούμενα μέτρα, ενώ από τη Διεύθυνση Τροχαίας της Θεσσαλονίκης συστήνεται προς τους οδηγούς να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των τροχονόμων και τις ενδείξεις των πινακίδων σήμανσης.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ