Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 30χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Στη σύλληψη 30χρονου με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών, προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (κόμβος Κερδυλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίσθηκαν 5 Ιρακινοί, εκ των οποίων τέσσερα ανήλικα, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν κωφάλαλη για κλοπή ελαιόλαδου - Δεν έβισκαν διερμηνέα στο δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: 62χρονος έκρυβε περισσότερα από επτά κιλά χασίς σε σακούλες σκουπιδιών
«Δεν καταφέραμε να αλλάξουμε τη στάση της Ουάσινγκτον» για τη Γροιλανδία, λέει ο ΥΠΕΞ της Δανίας
22:04
Λαβρόφ: Η Ρωσία πρέπει να συνεχίσει να εργάζεται με το Ιράν - Αιχμές κατά των ΗΠΑ
21:56
Αντιμέτωπη ξανά με πρόταση μομφής η πρόεδρος της Κομισιόν Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
21:44
Έτοιμο να απαντήσει «με αποφασιστικότητα» σε ΗΠΑ και Ισραήλ, δηλώνει το Ιράν
21:32