Θεσσαλονίκη: Σύλληψη 30χρονου για παράνομη μεταφορά αλλοδαπών
Στη σύλληψη 30χρονου με καταγωγή από τη Συρία, ο οποίος ενέχεται σε μεταφορά παράτυπων μεταναστών, προχώρησαν σήμερα αστυνομικοί του τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Θεσσαλονίκης.
Στο πλαίσιο διενέργειας συστηματικών αστυνομικών ελέγχων στην Παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας-Θεσσαλονίκης (κόμβος Κερδυλίων), εντοπίστηκε Ι.Χ. αυτοκίνητο με οδηγό τον 30χρονο ο οποίος δε συμμορφώθηκε σε σήμα των αστυνομικών και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας ταχύτητα.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε στην περιοχή της Ασπροβάλτας και συνελήφθη ο οδηγός, ενώ σε έρευνα που διενεργήθηκε στο αυτοκίνητο εντοπίσθηκαν 5 Ιρακινοί, εκ των οποίων τέσσερα ανήλικα, οι οποίοι στερούνταν εγγράφων για την παραμονή τους στην ελληνική επικράτεια.
Ο συλληφθείς, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Μυγδονίας, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Θεσσαλονίκη: Συνέλαβαν κωφάλαλη για κλοπή ελαιόλαδου - Δεν έβισκαν διερμηνέα στο δικαστήριο
Θεσσαλονίκη: 62χρονος έκρυβε περισσότερα από επτά κιλά χασίς σε σακούλες σκουπιδιών
Τραμπ: Θα δούμε τι θα γίνει με τη Γροιλανδία - Δεν μπορώ να βασιστώ στη Δανία
23:39
«Μια νέα πολιτική εποχή» ανεκτικότητας ξεκινά στη χώρα, λέει η προσωρινή πρόεδρος της Βενεζουέλας
23:38
ΑΠΕΙΛΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΕΧΕΡΑΝΗ: Το Ιράν στο στόχαστρο: Θέμα ωρών η αμερικανική επίθεση - Εγκαταλείπουν την περιοχή οι Δυτικοί
23:26
Γιατί η Γροιλανδία είναι χρήσιμη, αλλά όχι ζωτικής σημασίας για την αντιπυραυλική άμυνα των ΗΠΑ;
23:14