Τραγωδία στα Ναυπηγεία Χαλκίδας: Άνδρας καταπλακώθηκε από μπουκαπόρτα καραβιού
Εργάτες σε ναυπηγείο
INTIME NEWS / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣΕργατικό δυστύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι του Σαββάτου (30/3) στα Ναυπηγεία Χαλκίδας στην Εύβοια, με έναν εργάτη να χάνει την ζωή του. Σύμφωνα με το eviathema.gr, κάτω από άγνωστες συνθήκες, εξάρτημα από την μπουκαπόρτα του καραβιού, όπου εργαζόταν ο άτυχος άνδρας έσπασε, με αποτέλεσμα να πέσει και να τον καταπλακώσει.
Μάταια συνάδελφοί του προσπάθησαν να τον απομακρύνουν, καθώς ήταν ήδη αργά. Άμεσα κλήθηκε στο σημείο το Λιμεναρχείο και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλκίδας, όπου απεγκλώβισαν τη σορό του άνδρα.
Πρόκειται για εργαζόμενο περίπου 40 ετών. Την προανάκριση της υπόθεσης ανέλαβε το Λιμεναρχείο Χαλκίδας.
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
ΤΖΟΚΕΡ: Τυχερός κέρδισε περισσότερα από 5,1 εκατ. ευρώ μέσω του allwyn.gr – Πώς γίνεται η διαδικτυακή συμμετοχή στο παιχνίδι
16:35
ΝΕΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ
Με μεγάλη επιτυχία και διεθνή λάμψη ολοκληρώθηκε το φεστιβάλ φωτοδημοσιογραφίας στην Τεχνόπολη
16:29
ΚΟΣΜΟΣ
Βρετανία: Δεν θα σταλεί πολεμικό πλοίο στην Κύπρο μέχρι την επόμενη εβδομάδα
16:21
ΚΟΣΜΟΣ
Μέση Ανατολή: Πάνω από 80 νεκροί στη βύθιση ιρανικής φρεγάτας από τις ΗΠΑ - Προορισμό την Κύπρο είχε ο ιρανικός πύραυλος
16:15
ΔΙΕΘΝΗ