Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 37χρονου στη Θεσσαλονίκη.
Στις 28/3/24 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Φίλτσος Σταύρος, 37 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φίλτσου Σταύρου στις 30/3/24 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Φίλτσος Σταύρος έχει ύψος 1,87 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, τζιν μπλε παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγωνία για 36χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε στην Καβάλα
Πολεμώντας τη φωτιά με... φωτιά: Τα νέα όπλα των πυροσβεστών και οι ακούραστοι φύλακες του δάσους
08:15
Βενεζουέλα: Κραυγή αγωνίας στα ερείπια - Τουλάχιστον 950 νεκροί και πάνω από 50.000 αγνοούμενοι
08:08
Νέα Ζηλανδία: Χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα χιλιάδες κάτοικοι από πλημμύρες και κατολισθήσεις
08:03
Αν αύριο έρχονταν εξωγήινοι στη Γη, τι θα… έτρωγαν; Επιστήμονες απαντούν
08:00