Συναγερμός για την εξαφάνιση 37χρονου στη Θεσσαλονίκη
Ανανεώθηκε:
Συναγερμός έχει σημάνει για την εξαφάνιση 37χρονου στη Θεσσαλονίκη.
Στις 28/3/24 μεσημεριανές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Θεσσαλονίκης, ο Φίλτσος Σταύρος, 37 ετών. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Φίλτσου Σταύρου στις 30/3/24 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου κατόπιν αιτήματος της οικογένειας του καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή του σε κίνδυνο.
Ο Φίλτσος Σταύρος έχει ύψος 1,87 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει καστανά μαλλιά και μπλε μάτια. Φορούσε μαύρο μπουφάν, τζιν μπλε παντελόνι και μαύρα αθλητικά παπούτσια.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αγωνία για 36χρονο άνδρα που εξαφανίστηκε στην Καβάλα
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (01 Φεβρουαρίου)
06:30
e-ΕΦΚΑ- ΔΥΠΑ: «Μπαράζ» πληρωμών την πρώτη εβδομάδα του Φεβρουαρίου
06:00
Νωρίτερα οι αιτήσεις για τις αποζημιώσεις κτηνοτρόφων λόγω ευλογιάς - Μέχρι πότε υποβάλλονται
05:00
ΔΥΠΑ: Νέα προγράμματα για 60.000 θέσεις εργασίας - Αφορά γυναίκες, νέους, ευάλωτες ομάδες
04:00