Θεσσαλονίκη: Ομίχλη κάλυψε το αεροδρόμιο «Μακεδονία» - Καθυστερήσεις στις πτήσεις
Ανανεώθηκε:
Ομίχλη στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» / Φωτογραφία αρχείου
MotionTeamΗ ομίχλη κάλυψε το πρωί της Δευτέρας το αεροδρόμιο «Μακεδονία», ενώ αποτέλεσμα της ήταν να υπάρξουν καθυστερήσεις σε πρωινές αφίξεις και αναχωρήσεις πτήσεων.
Η ορατότητα στην περιοχή του αεροδρομίου δεν ξεπερνούσε λίγο πριν τις 8 τα 200 μέτρα.
Το μεγαλύτερο πάντως πρόβλημα εντοπίζεται στα ανατολικά της πόλης. Η κατάσταση είναι λίγο καλύτερη στο κέντρο της πόλης, όπως αναφέρει ο ΑΝΤ1.
Αποπνικτική η ατμόσφαιρα από την σκόνη στη Θεσσαλονίκη
Στην Θεσσαλονίκη έφτασε η αφρικανική σκόνη. Η ορατότητα είναι περιορισμένη και η θερμοκρασία κυμαίνεται σε υψηλότερα για την εποχή επίπεδα. Στους 24 βαθμούς θα δείξει ο υδράργυρος τις μεσημεριανές ώρες.
Σύμφωνα μάλιστα με τους μετεωρολόγους, η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε επίπεδα υψηλότερα, από τα κανονικά για την εποχή, κατά 8 με 10 βαθμούς Κελσίου. Οι πρωινές εικόνες από τη Θεσσαλονίκη, είναι ενδεικτικές της κατάστασης που είχε διαμορφωθεί και καλούνταν να αντιμετωπίσουν οι κάτοικοι της πόλης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ο καιρός σήμερα: Συννεφιά και ομίχλη – Έως 21 βαθμούς η θερμοκρασία
Ιωάννινα: Η πυκνή ομίχλη ακύρωσε πτήσεις - Μεγάλη ταλαιπωρία για τους επιβάτες
Έρχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Τα ποσά
02:00
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για άνεργους 18-29 ετών - Τα βήματα για την ένταξη
01:00
Εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ - Ποιους αφορούν
00:30
Ουκρανία: Έκκληση από τον πάπα Λέων για «μια ημέρα ειρήνης, τουλάχιστον για τα Χριστούγεννα
23:57