Άγιοι Ανάργυροι: Νεκρή η γυναίκα που μαχαιρώθηκε από τον πρώην σύντροφό της
Ανανεώθηκε:
Άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του του έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων με αποτέλεσμα να την σκοτώσει και μετά μαχαιρώθηκε και ο ίδιος, αργά το βράδυ της Δευτέρας (1/4).
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η 28χρονη κοπέλα που είχε χωρίσει με τον 39χρονο δράστη πριν από αρκετό καιρό, επέστρεφε σπίτι της και εκεί τον είδε να την περιμένει.
Φοβήθηκε και πήγε μαζί με έναν φίλο της να τον καταγγείλει στο Αστυνομικό Τμήμα. Ωστόσο, μόλις βγήκαν από το Αστυνομικό Τμήμα, ο φίλος της έφυγε και σε απόσταση 100 μέτρων ο δράστης την περίμενε, την μαχαίρωσε και μετά αυτοτραυματίστηκε στο λαιμό.
Δυστυχώς, η γυναίκα υπέκυψε στα τραύματα που της προκάλεσε ο δράστης, ενώ η αστυνομία διεξάγει έρευνες για τις ακριβείς συνθήκες της τραγωδίας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγιοι Ανάργυροι: Άνδρας μαχαίρωσε την πρώην σύντροφό του έξω από το αστυνομικό τμήμα
Πώς αμείβονται όσοι εργάζονται τα Χριστούγεννα και την Πρωτοχρονιά
03:00
Έρχεται τριπλή επιστροφή ενοικίου το 2026: Ποιους πολίτες αφορά - Τα ποσά
02:00
Νέο πρόγραμα επιχειρηματικότητας της ΔΥΠΑ για άνεργους 18-29 ετών - Τα βήματα για την ένταξη
01:00
Εβδομάδα πληρωμών από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ - Ποιους αφορούν
00:30