ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Πατέρας πήγαινε σε ερωτικό μασάζ με την 10χρονη κόρη του - Τα ροζ βίντεο στο κινητό της

Θεσσαλονίκη: Πατέρας πήγαινε σε ερωτικό μασάζ με την 10χρονη κόρη του - Τα ροζ βίντεο στο κινητό της
pixabay

Σοκ προκαλεί η είδηση από την Θεσσαλονίκη όπου ένας πατέρας φέρεται να πήγαινε σε ερωτικό μασάζ, συνοδευόμενος από την ανήλικη κόρη του.

Μάλιστα όπως διαπιστώθηκε από την έρευνα των αστυνομικών αρχών ο 54χρονος πατέρας φέρεται να χρησιμοποιούσε το κινητό του ανήλικου παιδιού του προκειμένου να αποθηκεύει ακατάλληλα βίντεο.

Σύμφωνα με το thestival οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του 54χρονου άνδρα για τα αδικήματα της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας και κατάχρησης ανηλίκων, όπου η παθούσα δεν συμπλήρωσε τα 14 έτη κατ’ εξακολούθηση, με την επιβαρυντική περίσταση της τέλεσης από οικείο πρόσωπο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι προηγήθηκε καταγγελία του θείου της 10χρονης, σύμφωνα με την οποία, ο 54χρονος πατέρας της, μαζί με την ανήλικη κόρη του κατά το χρονικό διάστημα Νοεμβρίου 2023 – Ιανουαρίου 2024, επισκέφτηκε πολλές φορές χώρους παροχής υπηρεσιών ερωτικού μασάζ μαζί της, καθώς επίσης και ότι συνέδεσε το ηλεκτρονικό του ταχυδρομείο με το κινητό της ανήλικης, με αποτέλεσμα να αποθηκεύονται στο κινητό της και να είναι ορατά σε αυτήν, βίντεο και φωτογραφίες ακατάλληλου περιεχομένου.

Μετά από έρευνες που πραγματοποιήθηκαν σε οικίες του 54χρονου σε περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Ημαθίας, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ψηφιακά πειστήρια τα οποία απεστάλησαν στην Υποδιεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδας για εργαστηριακή εξέταση.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ