ΕΛΛΑΔΑ

Car surfing στην Ποσειδώνος: Το επικίνδυνο challenge με νεαρούς να κρέμονται από οροφές αυτοκινήτων

Car surfing στην Ποσειδώνος: Το επικίνδυνο challenge με νεαρούς να κρέμονται από οροφές αυτοκινήτων

Το νέο Challenge «απαιτεί» οι νεαροί να κρέμονται από αυτοκίνητα

Pexels

Ένας νεαρός έχει… ξαπλώσει πάνω σε οροφή αυτοκινήτου, ενώ αυτό κινείται επί της Λεωφόρου Ποσειδώνος. Πρόκειται για ένα από τα ακραία challenge στο οποίο λαμβάνουν μέρος αρκετοί νεαροί ρισκάροντας τη ζωή τους για selfies, βίντεο και αναρτήσεις στα social meadia. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MEGA, το αυτοκίνητο που καταγράφηκε στο βίντεο βρισκόταν στη μεσαία λωρίδα της παραλιακής.

Ο νεαρός που βρισκόταν γαντζωμένος στην οροφή, φαίνεται να έχει ανοίξει τα χέρια του και να κρατιέται από το πάνω μέρος κάθε μπροστινής πόρτας, ενώ τα πόδια του είχαν «κλειδώσει» την αεροτομή.

«Ένας τρελός πήδηξε στο αυτοκίνητό μου»

Όταν ο οδηγός του συγκεκριμένου αυτοκινήτου εντοπίστηκε, έδωσε τη δική του εκδοχή: «Βγήκε από ένα αμάξι και τον είδαμε να ανεβαίνει προς τα πάνω, εγώ ήμουν εν κινήσει. Άκουσα ένα ''μπαμ'' και μετά συνειδητοποίησα ότι υπάρχει κάποιος από πάνω.

Το παιδί δεν το ξέραμε, βγήκε από άλλο αμάξι και ανέβηκε στο δικό μας. Ένας τρελός ήταν, ένα παλικάρι, δεν μπορούσαμε να κάνουμε εκείνη την ώρα στάση. Πηγαίναμε σιγά για να βρούμε κάπου να παρκάρουμε. Μετά όταν τον σταμάτησα ήρθαμε στα χέρια», υποστήριξε ο οδηγός.

Ανάλογα βίντεο είναι αρκετά διαδεδομένα στο εξωτερικό, με το «car surfing», όπως ονομάζεται σαν challenge να έχει στοιχίσει ακόμα και τη ζωή ανθρώπων.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ