ΕΛΛΑΔΑ

Αγιοι Ανάργυροι: Βίντεο εμφανίζει τον δολοφόνο την ώρα που παρακολουθούσε την 28χρονη

Αγιοι Ανάργυροι: Βίντεο εμφανίζει τον δολοφόνο την ώρα που παρακολουθούσε την 28χρονη

Το σημείο έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων όπου η 28χρονη έπεσε νεκρή

ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Ένα αποκαλυπτικό βίντεο που απεικονίζει τον 39χρονο δολοφόνο να παρακολουθεί την 28χρονη λίγο πριν φτάσει στο Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων έρχεται στο φως της δημοσιότητας γύρω από την τραγωδία που σημειώθηκε το βράδυ της Τρίτης (1/4).

Όπως φαίνεται στο βίντεο, ο δράστης παρακολουθούσε στενά με τη μηχανή του την 28χρονη τα τελευταία δύο 24ωρα, προτού της αφαιρέσει τη ζωή έπειτα από άγριο μαχαίρωμα.

Στο νέο βίντεο, ο 39χρονος εμφανίζεται στις 21:12 και στις 21:18 τη Δευτέρα (1/4) να την παρακολουθεί όταν η 29χρονη επέστρεφε στο σπίτι της. Η 29χρονη είχε νοικιάσει ένα ημιυπόγειο διαμέρισμα τον τελευταίο 1,5 μήνα αφότου χώρισε από τον πρώην σύντροφό της, ο οποίος τελικά την δολοφόνησε.

Το σπίτι της, ήταν μόλις τρία λεπτά με τα πόδια από το Αστυνομικό Τμήμα. Η κοπέλα, αντιλαμβανόμενη ότι ο πρώην σύντροφός της συνεχίζει να την παρακολουθεί, φοβούμενη για τη ζωή της, κατέφυγε στο Αστυνομικό Τμήμα. Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, η 28χρονη έφτασε στο τμήμα στις 22:10.

Φεύγοντας από το αστυνομικό τμήμα, όταν είδε τον πρώην σύντροφό της, κάλεσε το «100». Αλλά ήταν αργά. Ο πρώην σύντροφός της την είχε μαχαιρώσει θανάσιμα, μόλις λίγα μέτρα από το Αστυνομικό Τμήμα.

«Υπήρχε περιπολικό που δεν διέθεσαν»

Την ίδια ώρα, σύμφωνα με ρεπορτάζ στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του MEGA αναφέρεται πως στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων υπήρχε και περιπολικό, αλλά και οδηγός - αστυνομικός σε υπηρεσία που κακώς δεν χρησιμοποιήθηκε για να συνοδεύσει την 28χρονη στο σπίτι της.

Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, παρούσα στο Αστυνομικό Τμήμα, πέρα από την αστυνομικό υπηρεσίας, ήταν και μία ακόμη αξιωματικός, η οποία είχε οριστεί να είναι «επόπτρια» των Αστυνομικών Τμημάτων της περιοχής.

Η επόπτρια ήταν στο Α.Τ. Αγίων Αναργύρων και είχε περιπολικό αυτοκίνητο, καθώς και οδηγός. Κρίθηκε, όμως, πως το περιστατικό δεν ήταν ιδιαίτερα σημαντικό και θεώρησαν πως ίσως συμβεί κάποιο πιο σοβαρό στη συνέχεια της βάρδιας.

Έτσι και δόθηκε η «συμβουλή» στην 28χρονη να καλέσει το 100, αλλά δεν έγινε μήνυση και η κοπέλα αποχώρησε από το Α.Τ.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ