ΕΛΛΑΔΑ

Δίωξη για απόπειρα σωματικής βλάβης στον γνωστό τραγουδιστή - Ανακαλεί την καταγγελία η σύζυγός του

Δίωξη για απόπειρα σωματικής βλάβης στον γνωστό τραγουδιστή - Ανακαλεί την καταγγελία η σύζυγός του

Δικαστήρια Ευελπίδων

ΝΤΟΥΝΤΟΥΜΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ/ ΙΝΤΙΜΕ (φωτο αρχείου)

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος άσκησε ο αρμόδιος εισαγγελέας σε βάρος του γνωστού τραγουδιστή ο οποίος συνελήφθη έπειτα από καταγγελία της συζύγου του για ενδοοικογενειακή βία.

Η δίωξη αφορά στα πλημμελήματα της απειλής και της απόπειρας σωματικής βλάβης, με βάση το νόμο για την ενδοοικογενειακή βία και παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Τριμελές Αυτόφωρο Πλημμελειοδικείο Αθηνών.

Ωστόσο, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων εμφανίστηκε η σύζυγος του τραγουδιστή, με σκοπό, όπως δήλωσε, να ανακαλέσει την καταγγελία, καθώς όπως υποστήριξε τσακώθηκε με τον άντρα της, αλλά αυτός δεν τη χτύπησε.

Ο καλλιτέχνης συνελήφθη μετά από καταγγελία της 46χρονης συζύγου του, στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας ότι μετά από διαπληκτισμό που είχαν, επιχείρησε να την πιάσει από το λαιμό. Σύμφωνα με την καταγγελία, παρών στο περιστατικό ήταν ο κουμπάρος του ζευγαριού ο οποίος παρενέβη και απέτρεψε την επίθεση.

Η δίκη δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, ωστόσο στα δικαστήρια μετέβη η καταγγέλουσα η οποία σε δηλώσεις της σε δημοσιογράφους είπε πως θα ανακαλέσει την καταγγελία. Σύμφωνα με τη δήλωσή της, ο καλλιτέχνης τελικά δεν την χτύπησε μετά τον καυγά που είχαν.

Στη συνέχεια, η ίδια ισχυρίστηκε ότι κάλεσε την Αστυνομία και κινήθηκε η αυτεπάγγελτη διαδικασία.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ