Αρχιεπισκοπή Αθηνών: Ο Αρχιεπίσκοπος δέχτηκε τον π. Αντώνιο όπως και κάθε έναν που θέλει να τον δει
Σε ανακοίνωση προέβη η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, τονίζοντας πως ο Mακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος, δέχθηκε τον πατέρα Αντώνιο «ακριβώς όπως θα έκανε με κάθε έναν που θέλει να τον δει».
«Ο Μακαριώτατος δέχθηκε τον π. Αντώνιο όπως ακριβώς δέχεται κάθε πρόσωπο που αιτείται ακροάσεως, πολλώ δε μάλλον όταν πρόκειται για κληρικό και δη της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών. Ο Μακαριώτατος τόνισε στον π. Αντώνιο να έχει πίστη στον Θεό και εμπιστοσύνη στην ανεξάρτητη Δικαιοσύνη. Οτιδήποτε άλλο γράφεται ή λέγεται και οτιδήποτε ισχυρίζεται ή φέρεται να ισχυρίζεται ο π. Αντώνιος απέχει μακράν και της πραγματικότητας και της αληθείας».
Στην ανωτέρω ανακοίνωση προέβη το Γραφείο Τύπου της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών με την επισήμανση ότι «O Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος δέχθηκε την προηγούμενη εβδομάδα σε ακρόαση τον Αιδεσιμώτατο Πρεσβύτερο π. Αντώνιο Παπανικολάου κατόπιν αιτήματος του τελευταίου».
Ο π. Αντώνιος Παπανικολάου ίδρυσε και λειτούργησε τη Μη Κερδοσκοπική Οργάνωση «Κιβωτός του Κόσμου».
«Είναι ρεαλιστικό να επιτευχθεί μια αξιοπρεπής και διαρκής ειρήνη στην Ουκρανία», λέει ο Ζελένσκι
20:33
Τη σύναψη εμπορικής συμφωνίας με την Ινδία ανακοίνωσε ο Τραμπ - Τι προβλέπει για το ρωσικό πετρέλαιο
20:28
Κεφαλογιάννης: Σε 24 ώρες η ΔΑΕΕ βρήκε τα αίτια της έκρηξης στα Τρίκαλα- Άμεση η επέμβαση στο Πέραμα
20:20
Πολωνία : Μη επανδρωμένο αεροσκάφος έπεσε σε στρατιωτική βάση της Πολωνίας στις 28 Ιανουαρίου
20:14