ΕΛΛΑΔΑ

Κέρκυρα: Με αγγειακό ανεύρυσμα ο 17χρονος που τραυματίστηκε από μαχαίρι σε συμπλοκή

Κέρκυρα: Με αγγειακό ανεύρυσμα ο 17χρονος που τραυματίστηκε από μαχαίρι σε συμπλοκή

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

INTIME

Αγγειακό ανεύρυσμα υπέστη ο 17χρονος που τραυματίστηκε κατά την αιματηρή συμπλοκή μαθητών στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας την Τετάρτη (3/4). Ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων για να υποβληθεί σε αγγειοχειρουργική επέμβαση.

Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης ένας 14χρονος, αλλά και ένας 49χρονος Ιταλός, που έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα.

Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας καταγράφει την άγρια συμπλοκή τους, ενώ γύρω από τα παιδιά παρακολουθούν χωρίς να παρεμβαίνουν αρκετά άτομα.

Το περιστατικό σύμφωνα με το kerkyrasimera σημειώθηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/4), όταν ο 17χρονος ανήλικος μαθητής του Λυκείου φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 14χρονο μαθητή γυμνασίου. Ο μικρότερος μαθητής ήταν στο σημείο μαζί με την αδερφή του, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στα πλευρά.

Μετά την επίθεση ο ανήλικος έσπευσε να διαφύγει από το σημείο ωστόσο μία ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ