Κέρκυρα: Με αγγειακό ανεύρυσμα ο 17χρονος που τραυματίστηκε από μαχαίρι σε συμπλοκή
Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων
INTIMEΑγγειακό ανεύρυσμα υπέστη ο 17χρονος που τραυματίστηκε κατά την αιματηρή συμπλοκή μαθητών στην πλατεία Σαρόκο της Κέρκυρας την Τετάρτη (3/4). Ο μαθητής χρειάστηκε να μεταφερθεί με αεροδιακομιδή στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Ιωαννίνων για να υποβληθεί σε αγγειοχειρουργική επέμβαση.
Από την συμπλοκή τραυματίστηκαν επίσης ένας 14χρονος, αλλά και ένας 49χρονος Ιταλός, που έσπευσε να κατευνάσει τα πνεύματα.
Στο μεταξύ, βίντεο ντοκουμέντο που δόθηκε στο φως της δημοσιότητας καταγράφει την άγρια συμπλοκή τους, ενώ γύρω από τα παιδιά παρακολουθούν χωρίς να παρεμβαίνουν αρκετά άτομα.
Το περιστατικό σύμφωνα με το kerkyrasimera σημειώθηκε στις 14:00 το μεσημέρι της Τετάρτης (4/4), όταν ο 17χρονος ανήλικος μαθητής του Λυκείου φέρεται να ήρθε σε αντιπαράθεση με έναν 14χρονο μαθητή γυμνασίου. Ο μικρότερος μαθητής ήταν στο σημείο μαζί με την αδερφή του, έβγαλε μαχαίρι και τον τραυμάτισε στα πλευρά.
Μετά την επίθεση ο ανήλικος έσπευσε να διαφύγει από το σημείο ωστόσο μία ώρα αργότερα οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εντοπίσουν και να τον συλλάβουν.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κέρκυρα: Βίντεο ντοκουμέντο απο την αιματηρή συμπλοκή μαθητών
Πέθανε η κορυφαία σκηνογράφος και ενδυματολόγος Ιωάννα Παπαντωνίου
15:40
ΗΠΑ - Ιράν: Η διαπραγματευτική ομάδα της Τεχεράνης αναχώρησε για τον νέο κύκλο συνομιλιών στη Γενεύη
15:31
Μητσοτάκης από Έβρο: Θα αποκτήσουμε την είσοδο και την έξοδο προς την Τουρκία που μας αξίζει (pics)
15:30
Μαρινάκης: Η Ελλάδα είναι γεωστρατηγικά πιο ισχυρή από ποτέ - Διαψεύδει εμπλοκή στο Ιράν
15:29