ΕΛΛΑΔΑ

Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός 34χρονης από τον σύζυγο της

Ηράκλειο: Άγριος ξυλοδαρμός 34χρονης  από τον σύζυγο της

Περιπολικό της αστυνομίας

INTIME

Ενώπιον του ανακριτή Ηρακλείου θα βρεθεί την προσεχή Δευτέρα ο 35χρονος άνδρας που ξυλοκόπησε άγρια την  34χρονη γυναίκα το μεσημέρι της Τετάρτης 3 Απριλίου.

Σε βάρος του δράστη, απαγγέλθηκαν ποινικές διώξεις κακουργηματικού χαρακτήρα για επικίνδυνη ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη κατ ‘ εξακολούθηση που συνιστά μεθοδευμένη πρόκληση έντονου σωματικού πόνου και ψυχικού πόνου ικανού να επιφέρει σοβαρή ψυχική βλάβη.

Επίσης ο 35χρονος ρομά βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος συντρόφου κατά την διάρκεια συμβίωσης που τελέστηκε ενώπιον ανηλίκου, απειλή σε βάρος συντρόφου, και απείθεια.

Το θύμα της ενδοοικογενειακής βίας σύμφωνα με το cretalivenews κατήγγειλε τον σύζυγο της στην αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθεί.

Το περιστατικό ξυλοδαρμού σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης σε περιοχή της πόλης του Ηρακλείου όπου μετά τον καυγά που προηγήθηκε, ο σύζυγος της σε έξαλλη κατάσταση επιτέθηκε στην 34χρονη γυναίκα με αποτέλεσμα να την χτυπήσει σε όλο της το σώμα με κλωτσιές και μπουνιές.

Μάλιστα σύμφωνα με όσα κατήγγειλε η άτυχη γυναίκα, ο σύζυγος της την είχε χτυπήσει με μανία και το πρωί της ίδιας ημέρας, μπροστά στο δίχρονο παιδί τους.

Η γυναίκα όπως είπε στους αστυνομικούς αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι που διαμένουν, στην περιοχή της Θερίσου, γιατί φοβήθηκε για τη ζωή της.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ