Λύτρας για Αγίους Αναργύρους: «Ειδεχθές έγκλημα, περιμένουμε πραγματογνωμοσύνη»
O δικηγόρος Απόστολος Λύτρας (ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ)
ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI«Ειδεχθές το έγκλημα, περιμένουμε την πραγματογνωμοσύνη», είπε μεταξύ άλλων ο Απόστολος Λύτρας για την 28χρονη που δολοφονήθηκε από πρώην 39χρονο σύντροφό της στους Άγιους Αναργύρους ο οποίος έχει αναλάβει την υπεράσπιση του.
«Πρόκειται για ένα ειδεχθές έγκλημα, η Κυριακή έκανε το αυτονόητο, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα για να ζητήσει βοήθεια και προστασία και δυστυχώς είχαμε αυτή τη κατάληξη που όλοι γνωρίζουμε», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα της εκπομπής «LiveNews».
Αναφερόμενο στην στην απολογία του 39χρονου πρώην συντρόφου της αδικοχαμένης Κυριακής, εν όψει της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης, αναφέροντας πως δεν είπε τίποτα ουσιαστικό παρά μόνο πως δεν θυμάται τίποτα από το περιστατικό.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Άγιοι Ανάργυροι: Προφυλακιστέος ο 39χρονος για τη δολοφονία της 28χρονης
Άγιοι Ανάργυροι: Στα δικαστήρια ο 39χρονος για τη δολοφονία της 28χρονης - Θα καταθέσει υπόμνημα
Άγιοι Ανάργυροι: «Έπεσε πάνω της και την χτυπούσε με μαχαίρι» - Η κατάθεση του φίλου της 28χρονης
Τι αλλάζει με το νέο νόμο για τους πολίτες που δεν έχουν εισιτήριο στα ΜΜΜ
00:30
Προσεγγίζει η Πυροσβεστική τους οκτώ που χάθηκαν σε φαράγγι στην Εύβοια - Είναι καλά στην υγεία τους
00:02
Ο Τραμπ μετράει τις ώρες για την «κόλαση» στο Ιράν - Δεν πτοείται η Τεχεράνη από τις απειλές του
23:59
Λεονταρίδης για ΟΠΕΚΕΠΕ: «Ζητώ ο ίδιος την άρση της βουλευτικής ασυλίας μου»
23:47