ΕΛΛΑΔΑ

Αντωνία Ηλία: Μεταφέρθηκε στο Εφετείο – Θα οδηγηθεί στις φυλακές Θήβας

Αντωνία Ηλία: Μεταφέρθηκε στο Εφετείο – Θα οδηγηθεί στις  φυλακές Θήβας
Το αυτοκίνητο που μετέφερε την εμπλεκόμενη και καταδικασμένη για το παραδικαστικό κύκλωμα Αντωνία Ηλία, στο Εφετείο Αθηνών INTIME/ ΣΑΡΕΛΑΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Στο Εφετείο μεταφέρθηκε το πρωί της Παρασκευής 5 Απριλίου η πρώην δικαστικός, Αντωνία Ηλία, που εκδόθηκε στην Ελλάδα μετά από 19 χρόνια φυγοδικίας για το παραδικαστικό κύκλωμα.

Η δικαστική λειτουργός που όλα αυτά τα χρόνια φυγοδικούσε στην Αγγλία παραδόθηκε στα χέρια των ελληνικών αρχών χθες το βράδυ Πέμπτη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤnews η Αντωνία Ηλία οδηγήθηκε σήμερα αρχικά στον εισαγγελέα Εκδόσεων για την διαδικασία της επικύρωσης του εντάλματος σύλληψης που έχει εκδοθεί από την χώρα μας και ακολούθως ενώπιον του εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών.

Αμέσως μετά την έκδοση του φυλακιστηρίου η καταδικασμένη δικαστικός λειτουργός θα οδηγηθεί στις φυλακές Ελαιώνα Θήβας για να εκτίσει την ποινή της.

Σημειώνεται ότι η Αντωνία Ηλία, η οποία ήταν μία εκ των πρωταγωνιστών του ονομαζόμενου παραδικαστικού κυκλώματος το μακρινό 2005 και είχε καταδικαστεί ερήμην σε 13 έτη κάθειρξης για τη συμμετοχή της στο παραδικαστικό κύκλωμα αλλά και για μαύρο χρήμα, είχε διαφύγει στην Αγγλία.

Κάποια στιγμή το 2011 εντοπίστηκε και φυλακίστηκε για περίπου ενάμιση χρόνο, μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2012 αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους και με βραχιολάκι

Όλη αυτή την περίοδο -19 χρόνια- κατάφερε να μπλοκάρει την έκδοση.

Η Αντωνία Ηλία, έφτασε χθες βράδυ συνοδεία αστυνομικών με αεροπλάνο από την Βρετανία στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και παραδόθηκε επίσημα στις ελληνικές αρχές.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ