Νέα δίκη Πισπιρίγκου: Απορρίφθηκε το αίτημα Κούγια για αναβολή
Ανανεώθηκε:
Η Ρούλα Πισπιρίγκου.
ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΩΤΗΡΗΣ / EUROKINISSIΣυνείχίζεται η δίκη της Ρούλας Πισπιρίγκου όσον αφορά στη δεύτερη δικογραφία που αφορά στους θανάτους Ίριδας και Μαλένας, καθώς απορρίφθηκε από το Δικαστήριο του αιτήματος αναβολής της δίκης που υπεβλήθη από τον συνήγορό της Αλέξη Κούγια.
Ο συνήγορος ζήτησε αναβολή επικαλούμενος προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει αλλά και το γεγονός ότι του έχει απαγορευθεί από το πειθαρχικό συμβούλιο παύση άσκησης του δικηγορικού του λειτουργήματος μέχρι τις 9 Ιουνίου 2024.
Η εισαγγελέας ζήτησε να απορριφθεί το αίτημα ζητώντας το διορισμό αυτεπαγγέλτως συνηγόρων υπεράσπισης. «Τι θέλετε να γίνει να πεθάνουμε στο δικαστήριο; Γιατί αυτό θα γίνει αν δεν αναβάλλετε. Θα έρχομαι εδώ. Δεν θα εγκαταλείψω την κατηγορούμενη αλλά για φανταστείτε τις συνθήκες», απάντησε ο κ. Κούγιας.
Τελικά το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση και αποφάσισε την συνέχιση της δίκης. Τότε ο συνήγορος είπε: «Θα παραστούμε κανονικά. Δηλώνω ρητώς ότι δεν θα παρατήσω την κυρία κατηγορούμενη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πισπιρίγκου: Δικαιωμένος αισθάνεται μετά την καταδίκη της ο Μάνος Δασκαλάκης, λένε οι δικηγόροι του
Κούγιας για ισόβια Πισπιρίγκου: «Πρόκειται για τεράστιο δικαστικό σκάνδαλο»
SPONSORED
Συνεδριάζει τη Δευτέρα υπό τον πρωθυπουργό το Συμβούλιο Ασφάλειας - Ομιλία στις 20.00 στο «Νιάρχος»
16:13
Θερμή υποδοχή για τον Akyla στο αεροδρόμιο: «Ενιωσα την καρδιά μου γεμάτη από την αγάπη σας»
16:09
Διεθνής Οργανισμός Ενέργειας: Κανονική η ραδιενέργεια στον σταθμό του Άμπου Ντάμπι
16:02
Πάνω από 3,5 εκατ. φορολογικές δηλώσεις έχουν υποβληθεί - Στις 15 Ιουλίου λήγει η προθεσμία
15:50