Ηράκλειο: Νεκρός εργάτης σε οικοδομή - Έπεσε στο κενό από μεγάλο ύψος
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον εργάτη χωρίς τις αισθήσεις του
ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI (φωτογραφία αρχείου)Εργατικό δυστύχημα με έναν άντρα νεκρό σημειώθηκε λίγο πριν τις δύο το μεσημέρι στην πόλη του Ηρακλείου, Κρήτης.
Νεκρός είναι ένας 59χρονος εργάτης από το Πακιστάν ο οποίος πέθανε ακαριαία πέφτοντας στο κενό από μεγάλο ύψος.
Το θανατηφόρο εργατικό δυστύχημα σημειώθηκε σε νεόδμητη οικοδομή που βρίσκεται στην Λεωφόρο Κνωσσού.
Σύμφωνα με το flashnews.gr ο απεγκλωβισμός του εργαζόμενου πραγματοποιήθηκε από άνδρες της 3ης ΕΜΑΚ αλλά οι διασώστες του ΕΚΑΒ δεν μπόρεσαν να του προσφέρουν καμία βοήθεια καθώς είχε ήδη χάσει τις αισθήσεις του.
Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο 59χρονος άνδρας βρήκε ακαριαίο θάνατο λόγω της πτώσης του από πολύ μεγάλο ύψος ενώ στο σημείο έχει σπεύσει ο Αντιπεριφερειάρχης Ηρακλείου και πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου Στέλιος Βοργιάς.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τραγωδία στα Ναυπηγεία Χαλκίδας: Άνδρας καταπλακώθηκε από μπουκαπόρτα καραβιού
Ιατρικό Διαβαλκανικό Θεσσαλονίκης: Συγκίνηση και λαμπρότητα στα Θυρανοίξια του Ιερού Παρεκκλησίου Αγ. Γεωργίου από τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο
11:28
Εξωσωματική γονιμοποίηση: Οι τελευταίες εξελίξεις που αλλάζουν τα δεδομένα
11:16
Ουκρανία: Ρωσικό πλήγμα προκάλεσε ζημιές σε μνημείο του Δεύτερου Παγκόσμιου Πολέμου (pics)
11:14
Τροχαίο ατύχημα στις στροφές της Γορίτσας στον Βόλο - Απεγκλωβίστηκαν δύο γυναίκες
11:09