Ζάκυνθος: Συνελήφθη μητέρα που κατηγορείται ότι κακοποιούσε τα ανήλικα παιδιά της
Ακόμη μία κακοποίηση ανηλίκων ήρθε στη δημοσιότητα, αυτή τη φορά στη Ζάκυνθο, που συνδέεται με την αυτοκτονία ενός 49χρονου πριν λίγες ημέρες στον Άγιο Δημήτριο, ο οποίος αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι με κυνηγετικό όπλο και πριν προβεί στο απονενοημένο διάβημα άφησε σημειώματα.
Ειδικότερα, σύμφωνα με το imerazante.gr, τα παιδιά του, ηλικίας 12 και 9 ετών, έφυγαν από το σπίτι που ζούσαν με την μητέρα τους, ζητώντας βοήθεια από γειτόνισσα της οικογένειας, καθώς η 49χρονη φέρεται να τα κακοποιούσε τα τελευταία τρία χρόνια.
Η γυναίκα στην οποία προσέφυγαν για βοήθεια ενημέρωσε την Αστυνομία και άμεσα συνελήφθη η 49χρονη μητέρα, με τα παιδιά να διακομίζονται στο νοσοκομείο της Ζακύνθου. Μετά από εξέταση των ιατρών διαπιστώθηκαν σημάδια κακοποίησης στο σώμα των παιδιών, κατά τις ίδιες πληροφορίες.
Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ανέλαβε την φροντίδα των δύο ανηλίκων, με την μητέρα να αναμένεται να περάσει το κατώφλι του εισαγγελέα.
Έρευνα για το περιστατικό κακοποίησης πραγματοποιεί το Α.Τ. Αλυκών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αλεξανδρούπολη: 64χρονος κακοποιούσε 8χρονη - Γείτονας ο φερόμενος ως δράστης
SPONSORED
Ιράν: Εκτοξεύσαμε προειδοποιητικούς πυραύλους και drone κατά πολεμικών πλοίων των ΗΠΑ
15:45
Ρωσικές παρεμβολές οδήγησαν τα ουκρανικά drone στην Ρουμανία λέει το Κίεβο
15:30
Το βίντεο - αφιέρωμα της Finos Film για τα 25 χρόνια από τον θάνατό του Ντίνου Ηλιόπουλου
15:24
Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός: Η σημασία των αστικών κήπων ως ασπίδα απέναντι στην κλιματική κρίση
15:17