ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Θύμα οπαδικής επίθεσης φίλαθλος του Άρη έξω από το σπίτι του

Θεσσαλονίκη: Θύμα οπαδικής επίθεσης φίλαθλος του Άρη έξω από το σπίτι του

Οπαδοί ομάδας σε γήπεδο

ΤΡΥΨΑΝΗ ΦΑΝΗ / ΙΝΤΙΜΕ (φωτογραφία αρχείου)

Θύμα οπαδικής βίας  έπεσε φίλαθλος του Άρη λίγα μέτρα έξω από το σπίτι του στη Θέρμη Θεσσαλονίκης, το βράδυ της Κυριακής 7 Απριλίου, μετά το τέλος του ποδοσφαιρικού αγώνα των κιτρινόμαυρων με τον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με το thestival που επικαλείται πηγές από την Αστυνομία, στις 22:15, δύο άτομα φορώντας σκουρόχρωμα ρούχα και κράνη επιτέθηκαν στον 33χρονο έξω από το σπίτι του, ο οποίος μόλις είχε επιστρέψει από το γήπεδο «Κλεάνθης Βικελίδης» για τον αγώνα του Άρη με τον Παναθηναϊκό.

Ο ένας από τους δύο δράστες τράβηξε τον 33χρονο από τον αυχένα, ενώ ο άλλος έκανε χρήση σπρέι πιπεριού στο πρόσωπό του. Ο πρώτος είπε στον θύμα «φέρε το πανό» και τον χτύπησε με μπουνιά στο πίσω μέρος του κεφαλιού του.

Στη συνέχεια οι δράστες επιβιβάστηκαν σε δύο μοτοσικλέτες, οι οποίες δεν έφεραν πινακίδες κυκλοφορίας και τράπηκαν σε φυγή.

Το θύμα, σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στις αρχές δεν αναγνώρισε ποιας ομάδας οπαδοί ήταν αυτοί που του επιτέθηκαν.

Για τον τραυματισμό του 33χρονου δεν χορηγήθηκε παραγγελία για εξέταση από ιατροδικαστή, μιας που δεν το επιθυμούσε ο ίδιος και γιατί ο τραυματισμός του ήταν ελαφρύς.

Οι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργείται από το Τμήμα Ασφάλειας Θέρμης σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Αθλητικής Βίας στους Αγωνιστικούς Χώρους.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ