Πήλιο: Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση για την σεξουαλική κακοποίηση 15χρονου
Ανανεώθηκε:
Παιδί που έχει υποστεί bullying
PEXELSΕλεύθεροι αφέθηκαν οι τρεις μαθητές που καταγγέλθηκαν ότι κακοποίησαν σεξουαλικά έναν μαθητή Γυμνασίου στο Πήλιο, καθώς η ιατροδικαστική εξέταση που πραγματοποιήθηκε δεν φέρεται να αποδεικνύει πως το παιδί κακοποιήθηκε.
Οι τρεις ανήλικοι, που συνελήφθησαν ως δράστες του περιστατικού, πέρασαν το κατώφλι του Εισαγγελέα το πρωί της Δευτέρας (8/4) και ισχυρίστηκαν ότι «ήθελαν να κάνουν πλάκα».
Τους ασκήθηκε δίωξη για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας.
Υπενθυμίζεται ότι, ο γονέας του 15χρονου κατήγγειλε ότι κατά τη διάρκεια τριήμερης σχολικής εκδρομής στα Ιωάννινα, ο γιος του κακοποιήθηκε σεξουαλικά από συμμαθητές του.
Το περιστατικό φέρεται να έγινε το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (5/4), ενώ ο 15χρονος κοιμόταν. Ο ανήλικος μαθητής, όπως καταγγέλθηκε, ξύπνησε από την παρενόχληση.
Μετά την καταγγελία, οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη των φερόμενων ως δραστών, όπως μετέδωσε το gegonotanews.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Φρίκη στο Πήλιο: 15χρονος κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του
«Έρχεται σιβηρική εισβολή» - Η προειδοποίηση Τσατραφύλλια για την απότομη αλλαγή του καιρού
16:51
Πόσα ενοίκια χρειάζονται για να αγοράσετε σπίτι - Εκπλήξεις στο «Θερμόμετρο» ακινήτων
16:40
LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ: Παραιτήθηκε ο επικεφαλής Αντιτρομοκρατίας των ΗΠΑ - Μακρόν: «Η Γαλλία δεν στέλνει πλοία στο Ορμούζ»
16:40
Δεν είμαστε ουδέτεροι στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, είμαστε στην ΕΕ, δήλωσε ο Γερμανός ΥΠΕΞ
16:39