ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα 54χρονος - Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα 54χρονος - Συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Περιπολικό της ΕΛΑΣ

INTIME NEWS / ΧΑΛΚΙΟΠΟΥΛΟΣ ΝΙΚΟΣ

Συνελήφθη 54χρονος στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης, όταν η 49χρονη σύντροφός του τον κατήγγειλε για άσκηση σωματικής βίας και απειλές στο διαμέρισμά τους.

Ειδικότερα, μία γυναίκα 49 ετών κάλεσε το μεσημέρι της Κυριακής (7/4) την Άμεση Δράση και κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της άσκησε σωματική βία πάνω της και την απείλησε. Στο διαμέρισμά τους στην Νεάπολη Θεσσαλονίκης μετέβησαν αστυνομικοί και μετέφεραν το ζευγάρι στο γραφείο ενδοοικογενειακής βίας, που βρίσκεται στους Αμπελοκήπους.

«Ακούγαμε συχνά φωνές, τσακωμούς...»

Οι ένοικοι της πολυκατοικίας πολλές φορές είχαν ακούσει από το διαμέρισμα του ζευγαριού φασαρίες και καυγάδες, ενώ έχει χρειαστεί και οι ίδιοι να καλέσουν την αστυνομία. «Στο ισόγειο ακούγαμε συχνά φωνές, τσακωμούς. Η αλήθεια είναι ότι δεν ξέραμε ότι μπορεί να υπάρχει περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας ή να υπάρχει κάποια χειροδικία στην γυναίκα» είπε στην ΕΡΤ γείτονας.

Μετά τις καταθέσεις που έδωσε το ζευγάρι, ο 54χρονος άντρας συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και σωματική βλάβη σε βάρος της συντρόφου του. Κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

«Είναι ένα σπίτι προβληματικό, έχουν απασχολήσει πολλές φορές με φασαρία και διατάραξη. (…)Το τι έγινε χθες δεν ξέρω, αλλά για ενδοοικογενειακή βία το θεωρώ λίγο τραβηγμένο. Έχει ενάμιση χρόνο που φτάσανε στα άκρα. Καλέσαμε και την Αστυνομία 2-3 φορές» ανέφερε άλλος γείτονας.

Η 49χρονη δεν χρειάστηκε να διακομιστεί σε νοσοκομείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ενημερώθηκε για την δυνατότητα μεταφοράς της στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία ώστε να εξεταστεί, αλλά δεν δέχτηκε και της χορηγήθηκε Ιατροδικαστική παραγγελία. Αρνήθηκε την φύλαξή της σε ειδικό χώρο και αφού ενημερώθηκε θέλησε να της χορηγηθεί punic button.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ