ΕΛΛΑΔΑ

Missing Alert: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Μελίνας

Missing Alert: Αίσιο τέλος στην περιπέτεια της 14χρονης Μελίνας

Το Χαμόγελο του Παιδιού

INTIME NEWS / ΜΠΑΜΠΟΥΚΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 14χρονης Μελίνας – Ειρήνης τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί από την Κυριακή 7 Απριλίου, σύμφωνα με το Χαμόγελο του Παιδιού που είχε ενεργοποιήσει τον μηχανισμό Missing Alert.

H περιπέτεια της ανήλικης έληξε, αναφέρει το Χαμόγελο του Παιδιού, δίνοντας τέλος και στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν.

«Η ανήλικη επέστρεψε και είναι καλά στην υγεία της. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» είχε προχωρήσει στην ενεργοποίηση του μηχανισμού Μissing Kid Alert στις 7/4/2024 κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα στην Μελίνα Ειρήνη και την οικογένεια της για οτιδήποτε χρειαστεί..» τονίζει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Χαμόγελου του Παιδιού.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο πλαίσιο των διεθνών συνεργασιών που έχει αναπτύξει, διαθέτει την τεχνογνωσία να χειρίζεται με επαγγελματισμό και εξειδίκευση περιστατικά εξαφανίσεων. Ενημερωθείτε για τις διεθνείς συνεργασίες του Οργανισμού: http://www.hamogelo.gr/gr/el/diethneis-sinergasies/

Περισσότερες πληροφορίες:

Εθνικό Κέντρο για τις Εξαφανίσεις και τα Παιδιά Θύματα Εκμετάλλευσης

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116000»

e mail: 116000@hamogelo.gr

ΔΗΜΟΦΙΛΗ