ΕΛΛΑΔΑ

33χρονος επιχείρησε να βιάσει και να ληστέψει 73χρονη

33χρονος επιχείρησε να βιάσει και να ληστέψει 73χρονη
EUROKINISSI

Ένας 33χρονος συνελήφθη στο Αιτωλικό καθώς κατηγορείται ότι επιχείρησε να ληστέψει και να βιάσει μια 73χρονη.

Σύμφωνα με την καταγγελία η 73χρονη είχε φτάσει σήμερα στο ΚΤΕΛ Αιτωλικού από όπου θα την παραλάμβανε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο ωστόσο εκείνη δεν γνώριζε.

Λίγη ώρα μετά την άφιξη της ο 33χρονος εμφανίστηκε και αφού της είπε πως εκείνος είναι ο συγγενής που θα την παραλάμβανε την ανέβασε στη μηχανή του και την οδήγησε σε ερημική τοποθεσία στον Πόρο Αιτωλικού.

Στη συνέχεια την πήγε σε ένα εγκαταλελειμμένο κτίριο και αφού της πήρε το κινητό της τηλέφωνο και 105 ευρώ, επιχείρησε να τη βιάσει. Στη συνέχεια προσπάθησε να διαφύγει, ενώ η γυναίκα αφού περπάτησε για αρκετή απόσταση κατάφερε να ειδοποιήσει την αστυνομία.

Έπειτα από λίγη ώρα οι αστυνομικοί εντόπισαν στο Αιτωλικό τον 33χρονο και τον συνέλαβαν, ενώ σε έρευνα που ακολούθησε στο σπίτι του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρήκαν το κινητό τηλέφωνο της 73χρονης και τη μοτοσικλέτα με την οποία την είχε μεταφέρει στον Πόρο.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 33χρονος είχε πάρει τακτική άδεια από σωφρονιστικό κατάστημα, όπου είναι έγκλειστος και εκτίει ποινή 10ετούς κάθειρξης, για υπόθεση βιασμού.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ