Νέα Πέραμος: Τραυματισμός και εγκατάλειψη 6χρονης από οδηγό ΙΧ – Τι λέει ο δήμαρχος Μεγαρέων
Ανανεώθηκε:
Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ
Eurokinissi (φωτο αρχείου)Στην αναζήτηση του οδηγού που χτύπησε, τραυμάτισε και εγκατέλειψε ένα 6χρονο κοριτσάκι στη Νέα Πέραμο, το πρωί της Τετάρτης 10 Απριλίου, βρίσκεται η αστυνομία.
Σύμφωνα με δηλώσεις του Δημάρχου Μεγαρέων στο Action 24, η αστυνομία αναζητά τον οδηγό του οχήματος που προκάλεσε το τροχαίο ατύχημα με τον τραυματισμό του μικρού κοριτσιού, στην παλιά εθνική οδό στο ύψος της Νέας Πέραμου.
Το ατύχημα έγινε στις 8.25 σήμερα το πρωί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες ο οδηγός του οχήματος - το οποίο έχει ήδη εντοπιστεί - φέρεται να χτύπησε την 6χρονη, χωρίς να σταματήσει να της προσφέρει την παραμικρή βοήθεια.
Αντίθετα ανέπτυξε ταχύτητα και εξαφανίστηκε από το σημείο.
Το παιδί τραυματίστηκε ελαφρά και στο σημείο, μετά το τροχαίο ατύχημα, έσπευσε κλιμάκιο του ΕΚΑΒ και της ΕΛΑΣ για να συλλάβει τον υπαίτιο οδηγό.
Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την ανήλικη στο νοσοκομείο, ενώ σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα στη Νέα Πέραμο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ιωάννινα: Τροχαίο με έναν νεκρό οδηγό μηχανής - Τραυματίστηκε σοβαρά η συνεπιβάτιδα
Νίκαια: Τροχαίο ατύχημα ΙΧ με περιπολικό - Τραυματίστηκε ένας αστυνομικός
Ημαθία: Δύο τραυματίες μετά από σφοδρή σύγκρουση αυτοκινήτων στο Νησέλι
Πετρέλαιο: Κάτω από τα 80 δολάρια το Brent - Μέχρι τις 31 Αυγούστου η επιδότηση στο diesel
08:35
«Spider-Man: Brand New Day»: Όλα τα κρυμμένα spoiler και οι επιπτώσεις για το μέλλον του MCU
08:26
Κυψέλη: Απολογείται σήμερα ο 26χρονος για την δολοφονία της 38χρονης που βρέθηκε μέσα σε βαλίτσα
08:16
Timelapse βίντεο καταγράφει την εξάπλωση της πύρινης λαίλαπας στον Κιθαιρώνα
08:05