Πυροσβεστική: 60 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο 24ωρο
Συνολικά 60 αγροτοδασικές πυρκαγιές εκδηλώθηκαν το τελευταίο εικοσιτετράωρο στη χώρα, σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής. Από αυτές οι 53 αντιμετωπίστηκαν άμεσα, στο αρχικό τους στάδιο, ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις αντιμετωπίζουν ακόμη επτά.
Τα κατά τόπους ανακριτικά γραφεία, καθώς και Κλιμάκια της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) διερευνούν τα αίτια εκδήλωσης των πυρκαγιών.
Τέλος, το Πυροσβεστικό Σώμα καλεί όλους τους πολίτες, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και σε περίπτωση πυρκαγιάς, για τη δική τους ασφάλεια, να ακολουθούν πιστά τις υποδείξεις των αρμόδιων Αρχών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Φωτιά σε σταθμευμένο αυτοκίνητο στους Αμπελόκηπους - Πιθανός εμπρησμός
ΚΟΣΜΟΣ
Θρίλερ με σαμποτάζ σε δύο γερμανικές φρεγάτες: Συνελήφθησαν Έλληνας και Ρουμάνος - Τι ερευνούν οι αρχές
10:01
ΔΙΕΘΝΗ
Τι θα διαμορφώσει τα επιτόκια έως το 2030 - Πώς παίρνει τις αποφάσεις η ΕΚΤ
09:58
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πυρά Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Αν πάρει εξουσία στα χέρια της, ο Στάλιν θα φαίνεται παιδάκι»
09:52
ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ
Θερμές πρώτες αντιδράσεις για τα Ανεμοδαρμένα Ύψη με την Μάργκοτ Ρόμπι και τον Τζέικομπ Ελόρντι
09:48
ΕΛΛΑΔΑ