ΕΛΛΑΔΑ

Ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της Ελλάδας ο Μπόρις Τζόνσον

Ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της Ελλάδας ο Μπόρις Τζόνσον
Τον ήλιο και τη θάλασσα απολαμβάνει ο Μπόρις Τζόνσον με την οικογένειά του στο Πήλιο (φωτογραφία αρχείου) EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ

Γοητευμένος από τις ομορφιές της Ελλάδας δηλώνει ο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές με την οικογένειά του στη χώρα.

Ο επικεφαλής της βρετανικής διπλωματίας, απολαμβάνει στιγμές απόλυτης ηρεμίας, πριν επιστρέψει στα δύσκολα καθήκοντά του, μεταξύ των οποίων και ο Γολγοθάς της διαπραγμάτευσης για τους όρους της εξόδου της Βρετανίας από την ΕΕ, μετά τη νίκη του Brexit στο δημοψήφισμα.

Ο Μπόρις Τζόνσον με τη σύζυγο και τα τέσσερα παιδιά τους βρίσκονται εδώ και λίγες μέρες σε ένα μικρό, αλλά γραφικό χωριό του Πηλίου, όπου απολαμβάνουν τον ήλιο, τη θάλασσα και τις τοπικές νοστιμιές.

«Το Χόρτο και το Πήλιο, συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν την Ελλάδα φανταστική, ήλιος και υπέροχες παραλίες, φοβερό φαγητό και ηρεμία», είπε ο πρώην δήμαρχος του Λονδίνου σε δημοσιογράφο τοπικού μέσου, που τον συνάντησε ενώ απολάμβανε το δείπνο με την οικογένειά του σε ένα από τα ταβερνάκια της περιοχής.

2016 07 20T140027Z 1965072641 LR1EC7K12WG7O RTRMADP 3 EUROPE ATTACKS NICE

Ο υπουργός Εξωτερικών της Βρετανίας, ξεκουράζεται στην Ελλάδα πριν επιστρέψει στις υποχρεώσεις του/Πηγή: REUTERS/Niklas Halle'n/Pool

«Η Ελλάδα με συναρπάζει, έχω έρθει αρκετές φορές και θα συνεχίσω να έρχομαι. Λατρεύουμε το ελληνικό φαγητό και μάλιστα ο μικρός μου γιος απολαμβάνει να τρώει γίγαντες!», είπε ακόμη ο Μπόρις Τζόνσον, σύμφωνα με το magnesianews.gr και επέστρεψε στο τραπέζι της οικογένειάς του, για να απολαύσει και ο ίδιος τις παραδοσιακές γεύσεις της περιοχής.

Μάλιστα, σύσσωμη η οικογένεια Τζόνσον βρέθηκε την Κυριακή στο καθιερωμένο τοπικό γλέντι τις 31ης Ιουλίου στο Χόρτο, όπου οι γυναίκες του χωριού φτιάχνουν η καθεμία τη δική της σπεσιαλιτέ και τις προσφέρουν στους τουρίστες, οι οποίοι τις απολαμβάνουν υπό τους ήχους τοπικού μουσικού συγκροτήματος.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ